مراقبت های بهداشتی ایمپلنت

در این مقاله خواهید خواند

مراقبت های بهداشتی ایمپلنت

مراقبت های بهداشتی ایمپلنت : به دلیل حساسیت بافت ها بعد از جراحی ایمپلنت جهت بهداشت و تمیز کردن دندان دچار مشکل میشویم . به همین علت وجود بخیه که باعث تجمع غذا و پلاک میشود و در مواردی به علت اجتناب از تمیز کردن ناحیه جراحی احتمال عفونت وجود دارد و ترسیم بافت ضعیف می باشد. فرد باید در مورد استفاده از کلرهگزیدین گلوکانات آموزش ببینند چرا که به این ماده قابلیت نابودی باکتریها را دارد.
مراقبت های بهداشتی ایمپلنت : کلرهگزیدین گلوکانات می تواند به صورت دهانشویه یا توسط مسواک پنبه ای یا مسواک بر اساس نیازهای بیمار استفاده شود باید توجه داشت بهداشت خانگی باید به صورت موثر و غیر تهاجمی باشد که باعث صدمه به بافت های در حال بهبود می شود.
زمانی که بیمار وارد مرحله دوم جراحی ایمپلنت می شود باید آگاه شود که ایاتمنت جزء ارتباطی بین بستر استخوانی و ایمپلنت با حفره دهان می باشد.
اگر بهداشت دهانی مناسب در این زمان از درمان ایمپلنت حاصل شود ، مراحل بعدی درمان بایستی به عقب بیافتد ، اگر مواد غذایی روی ایاتمنت نشست کنند باعث ایجاد التهاب لثه و به تبع آن رشد بافت نرم روی اباتمنت می باشد فلذا اگر در بین مرحله بدون کنترل مناسب بهداشت وارد وموجب شکست ایمپلنت را فراهم کرده ایم.
جراحی ساده ایمپلنت در بیماران سالم اغلب نیازمند درمان با آنتی بیوتیک نمی باشد در هر حال بیماران میتوانند تحت درمان با آنتی بیوتیکقرار گیرند (برای استفاده از آموکسی سیلین 500 gr سه بار در روز) که این آنتی بیوتیک تراپی یک ساعت قبل از جراحی های بسیار گسترده مثلا در موارد نیاز به پیوند استخوان و نیز در مواردی که بیمار از نظر پزشکی در معرض آسیب و خطر است صورت گیرد.
تورم بعد از جراحی ایمپلنت کاملا طبیعی است و بیماران بایستی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه از توده یخ در ناحیه جراحی استفاده نمایند. به این صورت که در 24 تا 48 ساعت اولیه بعد از جراحی، توده یخ را هر 20 دقیقه در ناحیه نگه داشته و20 دقیقه از ناحیه خارج نمائید و این کار را به صورت متناوب انجام دهید.
علاوه بر دهانشویه کلرهگزیدین گلوکانات جهت تسکین درد می بایستی ایبوپروفن 200 تا 800 mg سه بار در شبانه روز مصرف شود در ضمن بیمار باید بعد از عمل جراحی از رژیم غذایی نرم استفاده کنند و پس از روند بهبودی بافت نرم، آنها کم کم می توانند به رژیم عادی غذایی برگردند. علاوه بر آن بیماران یک هفته قبل و چند هفته بعد از عمل جراحی از تنباکو و الکل استفاده نکنند.
شرایط پزشکی خاص بیمار مثل آرتریت و بیماری پارکینسون وسابقه سکته برخی اقدامات ساده بهداشتی مثل مسواک زدن را غیر ممکن می سازد در این زمان توصیه به استفاده از مسواک های مکانیکی و اتوماتیک و دهانشویه های شیمیایی می شود.

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

درد-دندان-عقل-به-کجا-می-زند

درد دندان عقل به کجا می زند

درد دندان عقل ممکن است به حدی باشد که زندگی شما را مختل کند. شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که درد دندان عقل به کجا می زند و کدام یک نشانه خرابی دندان عقل است؟ درد دندان عقل ممکن است بطور هم زمان چند دندان شما را درگیر کند و همچنین به سایر قسمت های فک و صورت نیز سرایت می کند. شما می توانید برای درمان دندان خود و جراحی و کشیدن دندان عقل به کلینیک دندانپزشکی آلما واقع در غرب تهران محدوده انقلاب مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از سایر خدمات این مرکز و

مشاهده
مینا-دندان

مینا دندان

بسیاری از افراد بر اهمیت روتین دندانپزشکی خود تاکید می کنند، اما تعداد کمی از افراد غیر متخصص می دانند که مینا چیست. به نظر می رسد درک مینای دندان بخش مهمی از سلامت شما است. در این مقاله علائه بر پاسخ به این پرسش روش های مراقبت از مینا دندان نیز بررسی شده است. کلینیک دندانپزشکی آلما واقع در غرب تهران (میدان انقلاب)، یکی از بهترین مراکزی است که شما می توانید برای انجام خدمات ترمیم دندان و سایر درمان دیگر مانند ایمپلنت دندان می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴ مینای دندان چیست

مشاهده
لمینت-متحرک-دندان

لمینت متحرک دندان

 Dental Removable  laminate  یا همان لمینت متحرک دندان، یکی از خدمات زیبایی دهان و دندان در دنیای امروز محسوب می‌شود. این محصول زیبایی که گاهی به آن کامپوزیت متحرک نیز گفته می‌شود، یک کاور یا روکش نازک است که بر روی دندان قرار می‌گیرد. با استفاده از این لمینت به‌نوعی یک پلاک بر روی دندان‌ها قرار گرفته و معایب و ایرادات دندان‌ها را مخفی و ظاهری بهتر و زیباتر به دندان‌ها و لبخند افراد خواهد داد. این ابزار زیبایی یک پلاک متحرک از نوعی پلیمر غیرسمی یا صمغ دندان است که در مراکز و لابراتوارهای مجاز متناسب با شکل و

مشاهده
هزینه ایمپلنت دندان با بیمه

قیمت ایمپلنت دندان با بیمه 1403

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه دندانپزشکی 1403 قیمت ایمپلنت دندان با بیمه 1403: دندانپزشکی یکی از خدمات بسیار مهمی است که هر فرد باید برای سلامت دندان خود به آن توجه ویژگی کنند. بیمه، یک راه عالی برای تأمین هزینه های مالی مراقبت‌های پزشکی است. اگر به خدمات دندانپزشکی گسترده‌تری نیاز دارید، باید از بیمه‌های دندانپزشکی برای ایمپلنت و غیره استفاده کنید. این طرح‌ها، گزینه‌ای عالی برای کسانی است که به درمان‌های ترمیمی مانند دندانپزشکی برای ایمپلنت، کانال ریشه، روکش دندان، پروتز و سایر خدمات پرهزینه نیاز دارند.کلینیک دندانپزشکی آلما طرف قرارداد با بسیاری از بیمه ها می باشد از

مشاهده