کشیدن دندان

در این مقاله خواهید خواند

بررسی دلایل کشیدن دندان

همانطور که می‌دانیم، حفظ سلامت دندان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. اما گاهی اوقات شرایطی پیش می‌آید که چاره‌ای جز کشیدن دندان باقی نمی‌ماند. در این مقاله به بررسی دلایل مختلفی که ممکن است منجر به کشیدن دندان شوند، می‌پردازیم.

دلایل خارج کردن دندان

1. آسیب دیدگی: یکی از شایع‌ترین دلایل کشیدن دندان، آسیب دیدگی شدید آن به دلیل ضربه یا پوسیدگی است. در مواردی که ترمیم دندان آسیب‌دیده امکان‌پذیر نباشد، کشیدن دندان بهترین راه حل برای جلوگیری از عوارض بعدی خواهد بود.

2. ارتودنسی: گاهی اوقات برای آماده‌سازی دهان جهت درمان ارتودنسی، نیاز به کشیدن برخی دندان‌ها وجود دارد. هدف از ارتودنسی، مرتب کردن و تراز کردن دندان‌ها است. در صورتی که فضای کافی در دهان برای جابه‌جایی دندان‌ها وجود نداشته باشد، دندانپزشک ممکن است کشیدن یک یا چند دندان را برای ایجاد فضای لازم پیشنهاد کند.

3. عفونت: اگر پوسیدگی دندان به عصب آن (پالپ) برسد، باکتری‌ها می‌توانند به پالپ راه یافته و باعث عفونت شوند. در اغلب موارد، این مشکل با درمان ریشه (عصب‌کشی) قابل حل است. اما در عفونت‌های شدید که به آنتی‌بیوتیک یا عصب‌کشی پاسخ نمی‌دهند، کشیدن دندان برای جلوگیری از گسترش عفونت به سایر قسمت‌ها ضروری است.

4. خطر ابتلا به عفونت: در افراد با سیستم ایمنی ضعیف (مانند افراد تحت شیمی‌درمانی یا پیوند عضو)، حتی خطر ابتلا به عفونت در یک دندان خاص می‌تواند دلیل کافی برای کشیدن آن دندان باشد.

5. بیماری‌های پریودنتال: بیماری‌های لثه مانند التهاب و تحلیل بافت‌های نگهدارنده دندان، می‌توانند باعث لق شدن دندان‌ها شوند. در چنین مواردی، ممکن است دندانپزشک کشیدن دندان یا دندان‌های آسیب‌دیده در ناحیه عفونت را ضروری بداند.

سخن پایانی: کشیدن دندان تجربه‌ای ناخوشایند است، اما گاهی اوقات برای حفظ سلامت دهان و دندان ضروری است. در این مقاله به بررسی برخی از دلایل رایج کشیدن دندان پرداختیم. اگر دندانپزشک شما کشیدن دندان را تجویز کرد، حتماً در مورد ضرورت و مزایای آن با او صحبت کنید.

تقسیم بندی درجه دشواری در حین کشیدن دندان باتوجه به مدت مصرف شده

 

مدت کشیدن دندان (دقیقه)

دشواری در حین کشیدن

1>

آسان

1-5

متوسط

5<

دشوار

کشیدن دندان چیست؟

کشیدن دندان ممکن است به دلایل زیادی از جمله آسیب شدید یا پوسیدگی لازم باشد. یکی از رایج ترین روش های دندانپزشکی، کشیدن دندان می تواند باکتری ها را از بین ببرد و سلامت کلی دهان شما را بهبود بخشد. این اصطلاح به خارج کردن بدون درد دندان یا ریشه دندان با حداقل آسیب به بافت های اطراف اشاره می کند، به طوری که زخم حفره دندان کشیده شده،و خودش و بدون عوارض بعد از عمل بهبود می یابد.هر زمان که جراحی انجام می شود، اولین چیزی که می خواهیم، این است که اجازه دهید تا زخم به درستی، سریع و صاف بهبود ببخشد به عنوان یک تمرین معمول، اکثر جراحان دندان پزشکی، دستورالعمل هایی برای بعد از عمل دارند که به صورت چاپ شده به بیمار داده می شود ؛ چیزی که باید انجام شود، دستورالعمل هایی هستند که پزشک داده است.

 

کشیدن دندان
کشیدن دندان

 

انجام این دستورالعمل ها ،پس از خارج کردن دندان، میزان بروز عفونت را کاهش می دهد و شانسی برای خشکی حفره می دهد اگر دستورالعمل های پس از عمل پیگیری نشوند، می تواند موجب عوارضی شود که می تواند بهبودی را به تاخیر بیاندازد در این بخش از سلامت دهان و دندان نمناک مهم ترین بایدها و نبایدهای بعد از کشیدن دندان را برایتان آورده‌ایم. 

هزینه کشیدن دندان

برای اطلاع از قیمت کشیدن دندان با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

قیمت کشیدن دندان با بیمه

شرکت های بیمه خدمات کشیدن دندان از جمله کشیدن دندان عقل، کشیدن دندان قدامی و کشیدن دندان نهان را تحت پوشش خود قرار داده اند. شما می توانید برا کسب اطلاعات بیشتر درمورد هزینه کشیدن دندان با بیمه، روی نام آن در پایین کلیک کنید.

کلینیک دندانپزشکی آلما طرف قرار داد با تمامی بیمه های نامبرده شده می باشد و شما می توانید در این مرکز درمان خود را با خیال راحت انجام دهید.

هزینه-کشیدن-دندان

مزایای کشیدن دندان چیست؟

کشیدن دندان فواید زیادی دارد. مهمتر از همه، باکتری های مضری که می توانند به دندان ها و لثه های شما آسیب برسانند را کاهش می دهد. اگر دندان پوسیده یا آسیب دیده درمان نشود، می تواند لبخند شما را خراب کند و باعث ایجاد مشکلات دومینویی شود. برداشتن دندان آسیب دیده بهترین شانس را برای سلامت دهان و دندان به شما می دهد. علاوه بر این، کشیدن دندان می تواند تقریباً بلافاصله به کاهش درد دندان کمک کند – به خصوص اگر دندان شما به شدت شکسته یا عفونی شده باشد.

مزایای-کشیدن-دندان-چیست؟

چه زمانی کشیدن دندان توصیه می شود؟

ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ترجیح می دهند در صورت امکان دندان های طبیعی را حفظ کنند. اما گاهی اوقات، سایر روش های ترمیمی – مانند پر کردن دندان یا روکش دندان – کافی نیستند. اگر دندان شما پس از ترمیم به شدت آسیب دیده است، ممکن است برداشتن آن ضروری باشد. دندانپزشک شما ممکن است کشیدن دندان را در موارد زیر توصیه کند:

  • پوسیدگی شدید دندان ( حفره ).
  • یک دندان شکسته
  • یک دندان نهفته
  • دندان های شلوغ
  • بیماری شدید لثه .
  • لوکس شدن دندان یا سایر آسیب های دندانی .

خطرات یا عوارض کشیدن دندان چیست؟

مانند هر روش جراحی، کشیدن دندان خطر کمی از عوارض دارد. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • عفونت بعد از جراحی
  • حفره خشک.
  • آسیب عصبی.
  • سوراخ شدن سینوس ماگزیلاری.
  • تاخیر در بهبودی

عوارض کشیدن دندان چیست؟

عوارض جانبی عادی پس از کشیدن دندان شامل خونریزی، تورم و ناراحتی است. دندانپزشک شما دستورالعمل هایی در مورد چگونگی مدیریت موفقیت آمیز بهبودی ارائه می دهد.

مدت زمان بهبودی پس از کشیدن دندان چقدر است؟

این بستگی به پیچیدگی پرونده شما دارد. با این حال، اکثر مردم تنها در چند روز احساس می کنند به حالت عادی باز می گردند. در حالی که می‌توانید ظرف 48 تا 72 ساعت به فعالیت‌های معمول خود بازگردید، معمولاً چندین هفته طول می‌کشد تا استخوان فک به طور کامل بهبود یابد. بنابراین، اگر قصد دارید دندان را با ایمپلنت دندان جایگزین کنید، احتمالاً باید چند ماه صبر کنید تا امکان بهبودی کامل فراهم شود.

سوالات متداول

مزایای کشیدن دندان چیست؟

کشیدن دندان فواید زیادی دارد. مهمتر از همه، باکتری های مضری که می توانند به دندان ها و لثه های شما آسیب برسانند را کاهش می دهد. اگر دندان پوسیده یا آسیب دیده درمان نشود، می تواند لبخند شما را خراب کند و باعث ایجاد مشکلات دومینویی شود. برداشتن دندان آسیب دیده بهترین شانس را برای سلامت دهان و دندان به شما می دهد. علاوه بر این، کشیدن دندان می تواند تقریباً بلافاصله به کاهش درد دندان کمک کند - به خصوص اگر دندان شما به شدت شکسته یا عفونی شده باشد.

مدت زمان بهبودی پس از کشیدن دندان چقدر است؟

این بستگی به پیچیدگی پرونده شما دارد. با این حال، اکثر مردم تنها در چند روز احساس می کنند به حالت عادی باز می گردند. در حالی که می‌توانید ظرف 48 تا 72 ساعت به فعالیت‌های معمول خود بازگردید، معمولاً چندین هفته طول می‌کشد تا استخوان فک به طور کامل بهبود یابد. بنابراین، اگر قصد دارید دندان را با ایمپلنت دندان جایگزین کنید، احتمالاً باید چند ماه صبر کنید تا امکان بهبودی کامل فراهم شود.

هزینه کشیدن دندان چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت کشیدن دندان با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

5/5 - (8 امتیاز)

4 پاسخ

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      جهت مشاوره حضوری و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

  1. سلام وقتتون بخیر
    چقدر طول میشه تا بعد کشیدن دندون دندونمون خوب بشه؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      این بستگی به پیچیدگی پرونده شما دارد. با این حال، اکثر مردم تنها در چند روز احساس می کنند به حالت عادی باز می گردند. در حالی که می‌توانید ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت به فعالیت‌های معمول خود بازگردید، معمولاً چندین هفته طول می‌کشد تا استخوان فک به طور کامل بهبود یابد. بنابراین، اگر قصد دارید دندان را با ایمپلنت دندان جایگزین کنید، احتمالاً باید چند ماه صبر کنید تا امکان بهبودی کامل فراهم شود.
      جهت مشاوره حضوری و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات مشابه

جراحی دندان عقل در نسج سخت

خرابی و پوسیدگی دندان ها یکی از عوامل کشیدن دندان می باشد. بسته به نوع خرابی و پوسیدگی ایجاد شده مشخص می شود که دندان ها احتیاج به چه نوع جراحی دارند. برای مثال اگر دندان نهفته باشد جراحی نسج سخت و یا نسج نرم انجام می گیرد. نهفتگی دندان به خصوص در هنگام پیدا شدن دندان عقل و نبود فضای کافی در دهان ایجاد می شود. زمانی که از زمان رویش دندان جدید گذشته باشد اما همچنان دندان درون فک باقی بماند در نتیجه نیاز به جراحی های نسج نرم و یا سخت می باشد. دندان های عقل معمولا

مشاهده
جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم چیست؟ با از بین رفتن تاج دندان به هر دلیل بنا به تشخیص دندانپزشک بایستی ریشه از نسج دندان خارج گردد. برای خارج کردن ریشه دندان نیاز به جراحی می باشد.در جراحی دندان عقل در نسج نرم مقدار کمی از بافت لثه کنار زده می شود. گاهی دندان ها به علت وجود دندان عقل ، فشرده شده و به همین دلیل ، کج و در هم پوشیده می شوند که در این صورت علاوه بر آسیب در زیبایی سبب دشوار شدن در نظافت و رسیدگی دندان ها می شود و بهداشت دندان ها به

مشاهده
وستیبول دندان

وستیبولوپلاستی

وستیبولوپلاستی چیست؟ جراحی وستیبوبوپلاستی از جمله جراحی های قبل از پروتز می باشد که به منظور ایجاد جای مناسب جهت قرار گیری پروتز های دندانی در دهان انجام می گیرد. کم شدن عمق وستیبول می تواند به دلیل از دست دادن دندان های دائمی باشد که می تواند عامل اصلی انجام این جراحی و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت قرار گیری دندان های مصنوعی و یا ایمپلنت های دندانی باشند. تکنیک های مختلفی جهت انجام این جراحی وجود دارد که بسته به شرایط بیمار توسط دندانپزشک اجرا می شود. در هنگام اجرای این جراحی می توان همزمان پیوند استخوان و

مشاهده

آلوئولوپلاستی (استئوتومی)

آلوئولوپلاستی عمل جراحی که جهت تغییر شکل دادن قسمت هایی از فک که دندان های آن از بین رفته است , آلوئولوپلاستی نام دارد. آلوئول بخشی از استخوان فک می باشد که دندان ها را در خود جای داده است.صاف کردن استخوان فک , روشی بسیار مناسب و ضروری برای قرار گیری دندان های مصنوعی در دهان می باشد. آلوئولوپلاستی (استئوتومی) فکی – دندانی:(جراحی اصلاح فک ) جراحی ای است که در آن استخوان ها برای اصلاح بد شکلی فکی – دندانی برش داده می شوند تا جا به جا، تغییر و باز تنظیم شوند. کلمه Osteotomy به معنی تقسیم

مشاهده