ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی؟

در این مقاله خواهید خواند

حفره خشک دهان چیست؟

ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی؟ ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی یکی از روش‌های ارتودنسی نامرئی به شمار می رود. ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی؟ براکت این نوع ارتودنسی عمدتاً شبیه به براکت های معمول است با این تفاوت که در پشت دندان‌ها قرار می‌گیرد ، به این ترتیب اطرافیان متوجه تحت درمان ارتودنسی بودن بیمار نمی‌شوند.
ارتودنسی لینگوال چیست؟
در واقع در ارتودنسی لینگوال ، براکت های ارتودنسی از پشت روی دندان چسبانده می شود و دید از جلو وجود ندارد ؛ این درمان برای افرادی خاص که در موقعیت های اجتماعی نمی خواهند براکت ها دیده شوند مورد استفاده است.

ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی؟

شکی نیست که داشتن لبخندی زیبا و جذاب ارزش تحمل ناراحتی زودگذر را دارد. علی رغم بهبود چشمگیری که ارتودنسی به دست می‌دهد، برخی به دلیل جلب توجه احتمالی و شرمساری از دیده شدن سیم‌ها و بریس در شروع درمان، نسبت به درمان آن تردید دارند، ارتودنسی لینگوال راه‌ حل مناسبی برای این افراد است. در هر حال برای تعیین روش ارتودنسی مناسب باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کرد.

زیبایی و رضایت حاصل از ارتودنسی، ارزش آن را دارد تا سختی‌ها را به جان بخریم.

مزایای ارتودنسی لینگوال :

مزیت اصلی ارتودنسی لینگوال مخفی بودن آن است ، تنها در صورتی که فردی با دقت و موشکافی به داخل دهان نگاه کند، اگر بریس روی دندان‌های پایین باشد، ممکن است متوجه آن بشود ، در هر حال ارتودنسی لینگوال به راحتی قابل تشخیص نیست.

بنابراین اگر تن به ارتودنسی نمی‌دهید، چون به نظرتان با پلاک و سیم کشی در دهان داشتن مایه تمسخر اطرافیان می‌شوید، ارتودنسی لینگوال یا ارتودنسی مخفی نقطه پایانی را بر نگرانی‌های شما خواهد گذاشت.

افراد مناسب برای انجام ارتودنسی لینگوال

بهترین و در واقع یگانه روش تعیین مناسب بودن ارتودنسی از پشت دندان مراجعه به متخصص ارتودنسی و مشاوره با ایشان است.

همپوشانی شدید دندان‌ها (اور بایت عمودی عمقی) هنگام جویدن یا روی هم گذاشتن دندان‌ها، نیروهای شدیدی را به براکت‌ها وارد می‌کند و آنها را به جلو می‌راند.

در مجموع اکثر بزرگسالان و نوجوانان کاندیدای ایده‌آل این نوع ارتودنسی مخفی محسوب می‌شوند.

برخی متخصصان بیان کرده‌اند که بایت (قرار گرفتن دندان‌ها روی یکدیگر) باید در وضعیت مناسبی باشد.

2/5 - (1 امتیاز)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

ارتودنسی ثابت سرامیکی

ارتودنسی ثابت سرامیکی

ارتودنسی ثابت سرامیکی، یکی از تکنیک‌های پیشرفته در علم ارتودنسی است که برای اصلاح و بهبود ترتیب و تنظیم دندان‌ها و فک‌ها به کار می‌رود. در این روش، از اقلام سرامیکی با کیفیت بالا به عنوان براکت‌ها و سیم‌های ارتودنسی استفاده می‌شود که تا حد امکان به دندان‌ها تطابق داده می‌شوند و از نظر ظاهری بسیار زیبا هستند. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد ارتودنسی سرامیکی این است که این روش تأثیر حداقلی بر روی ظاهر بیمار دارد، زیرا براکت‌ها به رنگ دندان‌ها یا شفافیت نزدیکی دارند و اغلب به سختی تشخیص داده می‌شوند. این امر باعث می‌شود که افراد

مشاهده
ارتودنسی الاینر

ارتودنسی الاینر

ارتودنسی دندان شفاف ارتودنسی الاینر : امروزه افراد بیشتر از گذشته به سلامت دندان ها و زیبایی آنها می پردازند ولی ممکن است شما در مورد انجام ارتودنسی به دلیل درد و ناراحتی که ممکن است ایجاد کند، نگران باشید. بسیاری از مردم در مورد استفاده از بریس های سنتی تردید دارند. پیشرفت در دندانپزشکی و به ویژه ارتودنسی، روش انجام کارها را به شدت تغییر داده است. در حال حاضر افراد بیشتری، به ویژه بزرگسالان، در مقایسه با گذشته، درمان های جدید ارتودنسی را انتخاب می کنند. اگر هنوز به طور قطعی نمیدانید که از کدام روش برای ارتودنسی

مشاهده
بهترین آنتی بیوتیک عفونت دندان

بهترین آنتی بیوتیک عفونت دندان

عفونت دندان آبسه دندان یا همان عفونت دندان یک مشکل شایع است که به دنبال تخریب مینای دندان توسط باکتری‌های موجود در دهان اتفاق میفتد. مینای دندان به دلیل عدم رعایت بهداشت دچار پوسیدگی می‌شود و احتمال عفونت دندان و لثه را بالا می‌برد. در برخی موارد نیز عفونت دندان به دلیل جراحات حاصل از کشیدن دندان یا جراحی‌ها ایجاد می‌شود. در این مقاله با توضیح مختصری درمورد پریودنتال و علت علائم ایجاد آن به بررسی بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت دندان می پردازیم. پزشکان دندانپزشکی آلما با دقت و بررسی تمام نکات مربوط به علت عفونت و شرایط سلامت

مشاهده
جدا شدن کامپوزیت دندان

جدا شدن کامپوزیت دندان

آسیب های کامپوزیت دندان کامپوزیت دندان یک روش درمانی و ترمیمی در دندانپزشکی است. این کار به منظور ترمیم دندان، تغییر رنگ و فرم دندان انجام می شود. کامپوزیت ماده ای خمیری شکل است که از جنس رزین ساخته شده و هم رنگ دندان می باشد. پزشک متخصص این ماده خمیری شکل را روی دندان فرم می دهد و سپس به کمک اشعه ای خاص روی دندان تثبیت می کند. کامپوزیت دارای انواع مختلفی است که شامل ماکروفیل، میکروفیل، هیبریدی و نانو کامپوزیت می شود. کامپوزیت ماکروفیل از ذرات کوچکی ساخته شده است و همین امر سبب شده که استحکام

مشاهده