ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

در این مقاله خواهید خواند

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان یکی از پیشرفته ترین روش های درمانی در دندانپزشکی است که به منظور جایگزینی دندان های از دست رفته به کار می رود. این روش نه تنها به بهبود ظاهر و عملکرد دندان ها کمک می کند، بلکه کیفیت زندگی بیماران را نیز افزایش می دهد. با این حال بسیاری از افراد سیگاری این سوال را در ذهن خود دارند که آیا طرح درمان ایمپلنت برای آن ها که جایگزین دندان خالی شود وجود دارد یا خیر؟ میزان موفقیت ایمپلنت دندان در افراد سیگاری بستگی به شرایط استخوان فک، مدت زمان بی دندانی و سلامت لثه و… دارد. افراد سیگاری نیز با یک سری محدودیت ها و مشکلات مواجه خواهند شد اما با رعایت اقدامات اولیه پیش از کاش، این مشکلات را بر طرف کرده و به راحتی می توانند از ایمپلنت استفاده کنند. در این مقاله به بررسی تاثیرات سیگار بر موفقیت ایمپلنت دندان و راهکار های ممکن برای کاهش خطرات مرتبط با آن خواهیم پرداخت.

برای اطلاعات بیشتر از بهترین مرکز ایمپلنت دندان به همراه بیمه دندانپزشکی استفاده از خدمات دندان پزشکی دیگر با کلینیک دندانپزشکی آلما با این شماره ها تماس بگیرید. 02166916624

 

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری
ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

تاثیر سیگار کشیدن بر استخوان فک

از دیگر مشکلاتی که سیگار کشیدن برای ایمپلنت دندان ایجاد می کند این است که استفاده از سیگار، استخوان های فک را تحلیل می برد. بنابراین عفونت و التهاب در لثه و استخوان فک ایجاد می شود که می تواند بسیار خطرناک هم باشد.التهاب لثه مانع از جوش خوردن ایمپلنت ها شده، پایه ها لق می شوند و تاج دندان نیز بیرون خواهد افتاد.

توصیه های لازم برای انجام ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

کاشت ایمپلنت برای افراد سیگاری غیر ممکن نیست اما مطالعات انجام شده نشان می دهد ۱۵ درصد از افراد سیگاری بعد از کاشت ایمپلنت مجبور به تعویض ایمپلنت دندان هایشان می شود. از آن جایی که افراد سیگاری نیز نیاز دارند دندان از دست رفته شان جایگزین شود در ادامه توصیه های لازم برای بالا بردن احتمال موفقیت کاشت ایمپلنت را در این افراد نام می بریم:

در اولین فرصت سیگار کشیدن را ترک کنید

ضروری ترین کار برای کاشت ایمپلنت ترک سیگار است. با ترک سیگار در اسرع وقت به حفظ بهتر بهداشت دهان و دندان و سلامت عمومی بدن خود کمک کنیداصلاح طرح لبخند را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

از یک هفته قبل تا یک هفته بعد از جراحی سیگار نکشید

برخی افراد می گویند به هیچ وجه نمی توانند برای همیشه سیگار را ترک کنند به این افراد توصیه می شود حداقل یک هفته قبل تا یک هفته بعد از جراحی سیگار نکشند. از آن جایی که سیگار یک عادت روزمره است ترک آن کار سختی است اما باید سعی کنید به نتیجه کار فکر کنید و تصمیم خود را عملی کنید.

میزان سیگار کشیدن خود را نصف کنید

اگر برای چند هفته هم حتی نمی توانید سیگار را ترک کنید حداقل میزان مصرف تان را به حداقل برسانید. سعی کنید تعداد سیگار هایی که در روز می کشید را نصف کنید تا میزان موفقیت کاشت ایمپلنت تان به طور قابل توجهی افزایش یابد. افراد سیگاری برای کاشت ایمپلنت باید منظم به دندانپزشک مراجعه کنند تا اگر پوسیدگی، عفونت یا مشکلات لثه دارند به سرعت درمان شود و کاشت ایمپلنت با مشکل روبرو نشود.

چنان چه با تمام تلاش هایی که کردید موفق به ترک سیگار پیش از کاشت ایمپلنت نشدید برای این که به عارضه حفره خشک دچار نشوید به توصیه های زیر عمل کنید:

  1. از patch نیکوتین استفاده کنید.
  2. تا ۴۸ ساعت بعد از عمل جراحی از کشیدن سیگار خودداری کنید.
  3. از دندان پزشک بخواهید که حتماً مرحله زخم شما را بخیه کنند.
  4.  هنگام سیگار کشیدن، گاز استریل را روی ناحیه جراحی شده نگه دارید.
  5. از جویدن تنباکو و آدامس های نیکوتین دار خودداری کنید.
  6. اگر می توانید عادت دیگری را جایگزین سیگار کنید.

 

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری
ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

تاثیرات ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

به دلیل مضرات نیکوتین و دود سیگار، جراحی ایمپلنت دندان در هر فرد سیگاری موفقیت آمیز نخواهد بود .سیگار کشیدن و استعمال دخانیات باعث ایجاد صدمه و آسیب به سلامت دهان و دندان فرد می گردد . در ادامه به برخی از آثار بد سیگار کشیدن بر سلامت دهان و بدن افراد سیگاری اشاره خواهیم کرد :

دود سیگاری باعث صدکه به لثه ها و اسخوان های اطراف دندان می شود

دود سیگار بافت های دهانی موحود در قسمت داخلی دهان شما را می سوزاند و حتی می تواند به غدد بزاقی آسیب وارد کند و باعث ایجاد خشکی دهان در فرد سیگاری شود .

کمبود بزاق میتواند منچر به پوسیدگی دندان و بیماری لثه در فرد سیگاری شود .

حجم استخوان کافی و لثه سالم شانس موفقیت آمیز بودن ایمپلنت و طول عمر طولانی ایمپلنت را ضمانت می کند .

نیکوتین موجود در سیگار باعث کاهش سیستم دفاعی و سیستم ایمنی فرد سیگاری می شود.

نیکوتین (چه از طزیق استعمال دخانیات یا آدامس نیکوتین ) جریان اکسیژن و خون را به اسخوان فک و بافت دهان محدود می کند.

از آنجا که برای جوش خوردن ایمپلنت و بهبودی بعد از کاشت دندان به این اکسیژن و جریان خون اضافی نیاز است، ورود نیکوتین به بدن افراد سیگاری باعث کاهش سطح دفاعی سیستم ایمنی بدن و سیستم بهبودی بدن می شود.

دخانیات و نیکوتین باعث جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک می شود.

سیگار کشیدن بعد از ایمپلنت و کاشت دندان سبب می شود تا احتمال جوش نخوردن ایمپلنت به استخوان فک افزایش یابد.

نتیجه گیری

در نهایت می توان گفت که سیگار کشیدن به طور قابل توجهی می تواند موفقیت ایمپلنت دندان را تحت تاثیر قرار دهد و خطر عوارضی مانند عفونت و عدم ادغام ایمپلنت با استخوان را افزایش دهد. با این حال، آگاهی از این خطرات و اتخاذ تدابیر مناسب می تواند به افراد سیگاری کمک کند تا شانس موفقیت درمان خود را افزایش دهند. توصیه می شود که افراد قبل از انجام جراحی ایمپلنت به فکر ترک سیگار باشند و در صورت امکان از مشاوره های پزشکی و دندانپزشکی بهره مند شوند. در نهایت، با توجه به سلامت دهان و دندان رهایت نکات بهداشتی می تواند به بهبود کیفیت زندگی افراد سیگاری کمک کند و تجربه ای مثبت از درمان ایمپلنت دندان فراهم آورد. شما در کلینیک دندانپزشکی مجموعه ای از خدمات دندان پزشکی چون جرم گیری و بروساژ دندانکشیدن دندان – ترمیم پوسیدگی و ایمپلنت و سایر سرویسها را می توانید داشته باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

پیاده-روی-بعد-از-ایمپلنت

پیاده روی بعد از ایمپلنت

پیاده روی جزو روتین برنامه بعضی از افراد می باشد و نمی توانند آن را ترک کنند، با این حال توصیه می شود که فعالیت های بدنی را حداقل یک هفته پس از جراحی و ایمپلنت دندان حفظ کنید، به خصوص اگر چندین ایمپلنت انجام شده باشد. این مدت زمان بستگی به روش شما و نحوه واکنش بدن شما تا کنون دارد. پس از آن دوره کوتاه استراحت و استراحت، می توانید به برنامه تمرینی معمول خود بازگردید. پیاده روی بعد از ایمپلنت می تواند عوارضی مانند خون ریزی لثه، درد و کاهش قدرت جسمانی را به همراه داشته باشد.

مشاهده
انواع پروتز ایمپلنت

انواع پروتز ایمپلنت

پروتز ایمپلنت دندان یکی از پیشرفت های بزرگ در دندانپزشکی مدرن است که به افراد کمک می کند تا عملکرد و زیبایی دندان های خود را باز گردانند. این روش پرکاربرد در دندان پزشکی ایجاد کرده و راه حلی طولانی برای افرادی که به دنبال جایگزینی دندان های از دست رفته خود هستند ارائه می دهد. این نوع پروتز ها به عنوان راه حلی دائمی برای جای خالی دندان ها محسوب می شوند و می توانند کیفیت زندگی بیماران را به طرز چشمگیری بهبود ببخشند. در این مقاله به بررسی انواع پروتز ایمپلنت، قیمت پروتز ایمپلنت و پروتز ایمپلنت فک

مشاهده
ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

چند سال بعد از کشیدن دندان میتوان ایمپلنت کرد؟ اینکه شما برای ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان اقدام کنید هیچ مشکلی وجود ندارد. کشیدن دندان و ایمپلنت همزمان در صورت سلامت لثه ها امکان پذیر است اما به طور استاندارد باید حدود 10 هفته صبر کنید. بنابراین تعداد سال هایی که سپری کرده اید مهم نیست. 3، 5، 10 یا هر تعداد سال گذشته، هنوز هم می توانید جراحی ایمپلنت دندان خود را انجام دهید. اما سوال اینجاست؛ تراکم استخوان شما چقدر است؟در کلینیک تخصصی آلما اطلاعات قابل توجهی در مورد سلامت دهان و تراکم استخوان دندان در

مشاهده
بهترین روشهای جایگزینی دندان

بهترین روشهای جایگزینی دندان

بهترین روشهای جایگزینی دندان (best methods of tooth replacement) جایگزینی دندان‌های از دست رفته یکی از چالش‌های مهم در حوزه دندانپزشکی است که تأثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی افراد دارد. از دست دادن دندان‌ها می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله پوسیدگی، بیماری‌های لثه، تصادف‌ها یا عوامل ژنتیکی رخ دهد و نه تنها بر زیبایی ظاهری فرد تأثیر می‌گذارد، بلکه می‌تواند به مشکلات عملکردی در جویدن و صحبت کردن نیز منجر شود. در پاسخ به این چالش، روش‌های مختلفی برای جایگزین دندان از دست رفته‌ و یا جایگزین دندان کشیده شده توسعه یافته است که هر یک دارای مزایا و

مشاهده