پیوند لثه

در این مقاله خواهید خواند

یکی از راه هایی که می توان با آن عقب رفتگی و تحلیل لثه را درمان کرد، پیوند لثه می باشد و باعث می شود ریشه دندان که در معرض دید قرار گرفته و امکان آسیب به آن زیاد شده است، پوشیده شود تا از دندان محافظت کند. با قرار گرفتن بافت جدید از لثه روی دندان باعث می شوند که تخریب ریشه دندان کاهش پیدا کند و تحلیل لثه جبران شود. شما می توانید در کلینیک دندانپزشکی آلما با مجرب ترین دندانپزشکان جراحی پیوند لثه خود را انجام دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و آگاهی از قیمت درمان لثه می توانید با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

3 راه برای پیوند لثه

پیوند لثه یکی از انواع جراحی های دندانپزشکی است که به معنی اصلاح تحلیل لثه می باشد.این جراحی نسبتاً آسان بوده وانجام جراحی زمان زیادی طول نمیکشد بدین صورت که متخصص جراح لثه بافت سالم را از سقف دهان بیمار برداشته و در ناحیه ای که لثه تحلیل رفته پیوند میزند.

تحلیل لثه زمانی اتفاق می افتد که لثه فرسوده و کوتاه شده، باعث نمایان شدن مقدار زیادی از دندان به سمت ریشه دندان میگردد.این مشکل در اکثر موارد باعث حساسیت بیشتر دندان به خصوص در مواقع خوردن و آشامیدن غذا و مایعات سرد وگرم میشود.

از آنجاییکه تحلیل لثه بسیار به آرامی اتفاق میافتد ،بسیاری از بیماران  متوجه این اتفاقات تا زمان حساس شدن دندان و مراجعه به دندانپزشک  نمیشوند. تعدادی از بیماران پیوند لثه را به دلایل زیبایی و داشتن  طرح لبخندی زیبا و عده ای برای محافظت از دندانی که تحلیل لثه باعث ایجاد درد وحساسیت شده وبازسازی صدمات ایجاد شده انجام میدهند.

پیوند لثه
پیوند لثه

هزینه پیوند لثه

می توان با رعایت بهداشت و دهان و دندان از خراب شدن لثه جلوگیری کرد و نیاز به هزینه های دیگر برای درمان آن نباشد. باتوجه به بالا رفتن تعرفه های دندانپزشکی نمی توان قیمت دقیقی برای پیوند لثه اعلام کرد اما بطورکلی مجموع هزینه های پیوند لثه شامل موارد زیر می باشد:

  • هزینه آزمایش های تشخیصی پریودنتال و تصاویر رادیوگرافی با اشعه ایکس
  • پاک سازی و برداشتن بافت های مرده و یا آلوده
  • ترمیم لثه با کمک ونیرها، باندینگ زیبایی دندان، روکش های دندان
  • هزینه چکاپ

برای مشاوره و اطلاع از قیمت با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

قیمت پیوند لثه با بیمه

پیوند لثه با بیمه به دلیل اینکه درمان مهمی است تحت پوشش قرار می گیرد. شما می توانید برای کسب اطلاعت بیشتر و دقیق تر روی نام بیمه خود در زیر کلیک کنید.

از مراکز طرف قرار داد با بیمه های نام برده شده، کلینیک دندانپزشکی آلما می باشد، شما بیمه شدگان عزیز می توانید از تمامی خدمات دندانپزشکی و تخفیفات بیمه خود در این مرکز بهره مند شوید.

چگونه برای جراحی پیوند لثه آماده شویم؟

برای جراحی پیوند لثه، نیازی به آمادگی خاصی ندارید. با این حال، مهم است که فردی را برای همراهی خود در روز جراحی تعیین کنید. این به این دلیل است که داروهای مسکنی تجویز شده برای درد پس از جراحی می تواند رانندگی را خطرناک کند. پس از جراحی، می توانید به خانه بروید. پریودنتیست دستورالعمل های خاصی را برای مراقبت از ناحیه جراحی به شما ارائه خواهد داد.

عوامل تأثیرگذار در پیشروی تحلیل رفتن لثه:

مسواک زدن شدید، بیماری‌های لثه، سابقه درمان‌های ارتودنسی شایع‌ترین عوامل تأثیرگذار در پیشروی تحلیل رفتن لثه هستند. از دیگر دلایل آن می توان به دندان قروچه، نامرتبی دندان و مصرف تنباکو نیز اشاره نمود. البته، دندانپزشکان معتقدند۵۰% ناشی از عوامل ژنتیکی است.

انواع روش های پیوند لثه

انواع روش های پیوند لثه
انواع روش های پیوند لثه

نوع پیوند لثه بستگی به میزان، شدت و نیازهای فرد دارد و جراح لثه نهایتا مناسب‌ترین روش را طبق تشخیص خود انتخاب می‌کند.

پیوند بافت همبند

این روش متداول‌ترین روش برای درمان ریشه نمایان شده دندان می‌باشد. در این روش متخصص پریودنتیست، در سقف دهان فلپ ایجاد می‌کند و زیرلایه‌ای از گوشت سقف دهان را برداشته و از آن برای ناحیه‌ای از لثه که نیاز به درمان دارد، استفاده می‌کند.

پیوند آزاد بافت لثه

این روش مشابه روش همبند است و از بافت‌های سقف دهان استفاده می‌شود ولی در این روش به جای برداشتن فلپ یا بافت زیرلایه، مستقیما مقداری از بافت سقف دهان را برداشته و به ناحیه‌ی تحت درمان پیوند داده می‌شود. این روش برای افرادی که بافت لثه‌ی بسیار نازکی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیوند جانبی یا پدیکال

در این نوع از پیوند لثه، به جای برداشتن بافت از سقف دهان، از بافت‌های مجاور دندان یا ناحیه‌ی آسیب دیده استفاده می‌شود. در این صورت مقداری از بافت لثه به سمت آج دندان کشیده می‌شود تا قسمت نمایان شده دندان را بپوشاند. این روش برای بیمارانی که در کنار دندان‌هایشان بافت لثه‌ به اندازه‌ی کافی وجود دارد و از استحکام بالایی برخوردار است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوارض جراحی پیوند لثه

عوارض جراحی پیوند لثه
عوارض جراحی پیوند لثه

پیوند لثه یک روش بسیار ایمن و موثر است. در درمان موارد بی‌شماری عقب‌رفتگی و نازک شدن لثه‌ها به دلیل مسواک زدن تهاجمی و بیماری‌های لثه، آزمایش شده و موفقیت آمیز آن ثابت شده است. با این حال، عوارض و عفونت‌ها ممکن است رخ دهد، به خصوص بدون مراقبت‌های مناسب پس از عمل.

برای موارد اورژانسی مانند ترشح یا خونریزی غیرمنتظره در اطراف محل پیوند، تورم، کبودی، تب و چرک فوراً با پریودنتیست خود تماس بگیرید. اینها نشان می دهد که پیوند به درستی محل را گرفته یا با آن سازگار نشده است و باید دوباره پیوند شود.

آیا جراحی پیوند لثه درد دارد؟

شما در طول جراحی پیوند لثه بی حس خواهید شد، بنابراین در طول عمل چیزی احساس نخواهید کرد. احتمالاً پس از عمل درد خفیفی خواهید داشت، اما پریودنتیست به شما داروها و دستورالعمل‌های پس از جراحی را می‌دهد تا به حداقل رساندن ناراحتی شما کمک کند.

جمع بندی

برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

سوالات متداول

پیوند لثه چیست؟

پیوند لثه یکی از انواع جراحی های دندانپزشکی است که به معنی اصلاح تحلیل لثه میباشد.این جراحی نسبتاً آسان بوده وانجام جراحی زمان زیادی طول نمیکشد بدین صورت که متخصص جراح لثه بافت سالم را از سقف دهان بیمار برداشته و در ناحیه ای که لثه تحلیل رفته پیوند میزند.

آیا جراحی پیوند لثه درد دارد؟

شما در طول جراحی پیوند لثه بی حس خواهید شد، بنابراین در طول عمل چیزی احساس نخواهید کرد. احتمالاً پس از عمل درد خفیفی خواهید داشت، اما پریودنتیست به شما داروها و دستورالعمل‌های پس از جراحی را می‌دهد تا به حداقل رساندن ناراحتی شما کمک کند.

هزینه پیوند لثه چقدر می‌شود؟

برای مشاوره و اطلاع از قیمت با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

5/5 - (7 امتیاز)

8 پاسخ

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      جهت اطلاع از قیمت پیوند لثه با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      شما در طول جراحی پیوند لثه بی حس خواهید شد، بنابراین در طول عمل چیزی احساس نخواهید کرد. احتمالاً پس از عمل درد خفیفی خواهید داشت، اما پریودنتیست به شما داروها و دستورالعمل‌های پس از جراحی را می‌دهد تا به حداقل رساندن ناراحتی شما کمک کند.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

  1. بعد از عمل پیوند لثه چه زمانی نیاز به مراجعه دندانپزشکی داریم؟

    1. اگر متوجه شدید که لثه های شما نشانه هایی از عفونت مثل خونریزی که بیش از چند دقیقه طول بکشد، حتی اگر فشار وارد کنید، درد ناگهانی، تورم یا کبودی در لثه، تب یا چرک در دهان دارند، فوراً با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

  2. سلام
    وقتتون بخیر
    جراحی پیوند لثه دوره نقاهت چند روزه داره ؟

    1. سلام
      دوره نقاهت جراحی پیوند لثه معمولاً حدود یک تا دو هفته است. در این مدت، بیمار ممکن است دچار درد، تورم، و خونریزی در ناحیه جراحی شود. برای کاهش این علائم، پزشک معمولاً داروهای مسکن و آنتی بیوتیک تجویز می کند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات مشابه

جراحی دندان عقل در نسج سخت

خرابی و پوسیدگی دندان ها یکی از عوامل کشیدن دندان می باشد. بسته به نوع خرابی و پوسیدگی ایجاد شده مشخص می شود که دندان ها احتیاج به چه نوع جراحی دارند. برای مثال اگر دندان نهفته باشد جراحی نسج سخت و یا نسج نرم انجام می گیرد. نهفتگی دندان به خصوص در هنگام پیدا شدن دندان عقل و نبود فضای کافی در دهان ایجاد می شود. زمانی که از زمان رویش دندان جدید گذشته باشد اما همچنان دندان درون فک باقی بماند در نتیجه نیاز به جراحی های نسج نرم و یا سخت می باشد. دندان های عقل معمولا

مشاهده
جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم چیست؟ با از بین رفتن تاج دندان به هر دلیل بنا به تشخیص دندانپزشک بایستی ریشه از نسج دندان خارج گردد. برای خارج کردن ریشه دندان نیاز به جراحی می باشد.در جراحی دندان عقل در نسج نرم مقدار کمی از بافت لثه کنار زده می شود. گاهی دندان ها به علت وجود دندان عقل ، فشرده شده و به همین دلیل ، کج و در هم پوشیده می شوند که در این صورت علاوه بر آسیب در زیبایی سبب دشوار شدن در نظافت و رسیدگی دندان ها می شود و بهداشت دندان ها به

مشاهده
وستیبول دندان

وستیبولوپلاستی

وستیبولوپلاستی چیست؟ جراحی وستیبوبوپلاستی از جمله جراحی های قبل از پروتز می باشد که به منظور ایجاد جای مناسب جهت قرار گیری پروتز های دندانی در دهان انجام می گیرد. کم شدن عمق وستیبول می تواند به دلیل از دست دادن دندان های دائمی باشد که می تواند عامل اصلی انجام این جراحی و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت قرار گیری دندان های مصنوعی و یا ایمپلنت های دندانی باشند. تکنیک های مختلفی جهت انجام این جراحی وجود دارد که بسته به شرایط بیمار توسط دندانپزشک اجرا می شود. در هنگام اجرای این جراحی می توان همزمان پیوند استخوان و

مشاهده

آلوئولوپلاستی (استئوتومی)

آلوئولوپلاستی عمل جراحی که جهت تغییر شکل دادن قسمت هایی از فک که دندان های آن از بین رفته است , آلوئولوپلاستی نام دارد. آلوئول بخشی از استخوان فک می باشد که دندان ها را در خود جای داده است.صاف کردن استخوان فک , روشی بسیار مناسب و ضروری برای قرار گیری دندان های مصنوعی در دهان می باشد. آلوئولوپلاستی (استئوتومی) فکی – دندانی:(جراحی اصلاح فک ) جراحی ای است که در آن استخوان ها برای اصلاح بد شکلی فکی – دندانی برش داده می شوند تا جا به جا، تغییر و باز تنظیم شوند. کلمه Osteotomy به معنی تقسیم

مشاهده