پیاده روی جزو روتین برنامه بعضی از افراد می باشد و نمی توانند آن را ترک کنند، با این حال توصیه می شود که فعالیت های بدنی را حداقل یک هفته پس از جراحی و ایمپلنت دندان حفظ کنید، به خصوص اگر چندین ایمپلنت انجام شده باشد. این مدت زمان بستگی به روش شما و نحوه واکنش بدن شما تا کنون دارد. پس از آن دوره کوتاه استراحت و استراحت، می توانید به برنامه تمرینی معمول خود بازگردید.
پیاده روی بعد از ایمپلنت می تواند عوارضی مانند خون ریزی لثه، درد و کاهش قدرت جسمانی را به همراه داشته باشد. پس بهتر است قبل از هر کاری با متخصص ایمپلنت خود مشورت کنید. کلینیک دندانپزشکی آلما در انقلاب یکی از بهترین مراکز ایمپلنت در تهران می باشد که بصورت اقساطی و با بیمه جراحی ایمپلنت را انجام می دهد. برای دریافت نوبت تماس بگیرید. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴
عوارض پیاده روی بعد از ایمپلنت
دویدن و پیاده روری بعد از ایمپلنت می تواند باعث افزایش درد شما شود. این به دلیل افزایش جریان خون در ناحیه است که می تواند باعث مشکلات بیشتری در محل جراحی شود.
هنگام شروع دوباره دویدن و پیاده روی باید مراقب باشید. شما باید حداقل یک هفته صبر کنید تا بر روند بهبودی تأثیر نگذارید.
دویدن یک ورزش تماسی نیست و نیازی به بلند کردن اجسام سنگین ندارد، اما باعث میشود بدن شما در یک حرکت بالا و پایین حرکت کند. این می تواند باعث استرس یا حرکت غیر ضروری ناحیه زخم شود.
عوارضی که پیاده روی بالافاصله بعد از جراحی ایمپلنت می تواند به همراه داشته باشد شامل:
- درد شدید
- خون ریزی لثه
- کند شدن روند بهبودی
- ضعف جسمانی
ورزش بعد از ایمپلنت
وقتی به ورزش منظم برگشتید، باید آماده باشید. فعالیتهای خاصی وجود دارد که حتی پس از مدت زمان توصیه شده نیز میتواند باعث ایجاد عوارض شود.
باید بدانید که برخی از ورزش ها یا فعالیت ها شدیدتر از سایرین هستند، بنابراین ممکن است مدت بیشتری طول بکشد تا بیمار پس از جراحی به روال عادی خود بازگردد. اگر یک ورزشکار مشتاق هستید، باید بدانید که بازگشت زودهنگام به روال تمرینی معمولیتان میتواند باعث عوارض و تحلیل لثه شود. بعد از ایمپلنت دندان بهتر است تمامی نکات را از دندانپزشک خود بپرسید.
بلند کردن وزنه
این احتمالاً یکی از خطرناک ترین فعالیت هایی است که می توانید بعد از جراحی انجام دهید. بلند کردن اجسام سنگین، خم شدن به بالا و پایین و به طور کلی وارد کردن استرس به بدن می تواند باعث شود فک خود را ببندید و باز کنید. این می تواند منجر به پاره شدن بخیه ها و خونریزی و درد شود.
یوگا و پیلاتس
اگر باید ورزش خود را انجام دهید، یوگا و پیلاتس سبک را امتحان کنید. این فعالیت تاثیر کمی دارد و شما می توانید به همان اندازه که نیاز دارید آهسته پیش بروید تا همان تاثیر را داشته باشید اما همچنان مراقب روند بهبودی بدن خود باشید.
اگرچه یوگا فعالیت ملایمتری نسبت به دویدن یا بدن سازی در نظر گرفته میشود، اما هنوز باید به روشی که حرکت روی محل ایمپلنت دندان شما تأثیر میگذارد، توجه داشته باشید. حرکت بیش از حد، مهم نیست که چقدر آهسته، می تواند باعث باز شدن مجدد زخم شما شود.
ممکن است بخواهید از موقعیتهایی که نیاز دارند سر خود را وارونه نگه دارید یا هر چیزی که میتواند باعث از دست دادن تعادل و سقوط شما شود، اجتناب کنید.
به دنبال یک جریان یوگای ملایم و کششی آنلاین باشید. این به شما امکان می دهد حرکات بدن خود را کنترل کنید و از آسیب رساندن به ناحیه ایمپلنت جلوگیری کنید.
قبل از شروع مجدد این فعالیت، باید چند هفته صبر کنید.
شنا کردن
اگر شناگر مشتاقی هستید، مانند یوگا، این می تواند ورزش خوبی برای شروع باشد. تا زمانی که به صورت رقابتی شنا نمی کنید یا سعی نمی کنید نفس خود را برای مدت طولانی زیر آب حبس کنید، می توانید به آرامی ورزش مورد نیاز خود را بدون ایجاد مزاحمت در محل زخم خود انجام دهید.
دندانپزشکان توصیه می کنند که از هرکاری که باعث پاره شدن بخیه ها و ایجاد درد، خونریزی و حتی عفونت غیرضروری جلوگیری کنید.
دوران نقاهت ایمپلنت
باتوجه به نظر دندانپزشک و شرایط بیمار دوران نقاهت ایمپلنت دندان می تواند متفاوت باشد. برای بیشتر افراد زمان از بین رفتن تمامی علائم جراحی و کاشت ایمپلنت بعد از 1- روز می باشد.
روند بهبودی شما ممکن است به آرامی انجام شود و به شما اجازه دهد تا چند روز دیگر به سطح فعالیت عادی خود بازگردید. فرد دیگری ممکن است عوارضی داشته باشد که باید هفته ها برای ورزش کردن صبر کند.
هنگامی که فعالیت های انتخابی خود را دوباره شروع می کنید، باید از روند بهبودی خود آگاه باشید. بازگشت خیلی زود به ورزش می تواند باعث رد ایمپلنت از محل شود. از موقعیت هایی که ممکن است باعث ایجاد استرس بی مورد یا حتی خطر آسیب یا ضربه به آن ناحیه شوید اجتناب کنید.
در کلینیک دندانپزشکی آلما می توانید جراحی ایمپلنت خود را بصورت قسطی اجام دهید. برای اطلاع از هزینه اقساطی ایمپلنت تهران 1403 با ما تماس بگیرید. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴
نکات ورزشی برای بیماران ایمپلنت دندان
اگر اخیراً تحت عمل جراحی ایمپلنت دندانی قرار گرفته اید یا قصد انجام این کار را دارید، در اینجا چند نکته مفید برای تمرین وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید:
- قبل از شروع مجدد ورزش با دندانپزشک یا جراح دهان خود مشورت کنید.
- با فعالیت های کم تاثیر شروع کنید و به تدریج شدت آن را افزایش دهید.
- از فعالیت هایی که به فک فشار وارد می کند، مانند وزنه برداری سنگین یا ورزش های تماسی خودداری کنید.
- به بدن خود گوش دهید و در صورت لزوم استراحت کنید.
- بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید، از جمله مسواک زدن منظم و نخ دندان کشیدن.
با پیروی از این نکات و مشاوره با متخصص دندانپزشکی خود، می توانید با خیال راحت ورزش را پس از جراحی ایمپلنت دندان در برنامه روزانه خود قرار دهید.
پس از جراحی ایمپلنت دندان، مهم است که به بدن خود زمان کافی برای بهبودی بدهید. فعالیت بدنی می تواند به بدن شما فشار وارد کند و ممکن است در روند بهبودی اختلال ایجاد کند. به طور کلی توصیه می شود حداقل در هفته اول پس از جراحی از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید.
جدول زمانی برای از سرگیری تمرینات معمول پس از جراحی ایمپلنت دندان ممکن است بسته به فرد و پیچیدگی عمل متفاوت باشد. رعایت دستورالعمل های بعد از عمل توسط دندانپزشک یا جراح دهان بسیار مهم است.
تمرینات هوازی مانند دویدن، دوچرخه سواری یا شنا را می توان به تدریج پس از جراحی ایمپلنت دندان از سر گرفت. با این حال، مهم است که به آرامی شروع کنید و به بدن خود گوش دهید و فشار بیش از حد بر روی ناحیه ایمپلنت شود، خودداری کنید. چه زمانی می توانم بعد از جراحی ایمپلنت دندان ورزش را شروع کنم؟
پس از جراحی ایمپلنت دندان چه زمانی می توانم ورزش معمولی خود را از سر بگیرم؟
آیا انجام تمرینات هوازی بعد از جراحی ایمپلنت دندان خطرناک است؟