جراحی بیماری های لثه : در آیینه به لثه‌هایتان نگاه کنید؛ رنگ لثه‌های سالم صورتی است و محکم هستند، در این حالت استخوان محکم است و  دندان را  به خوبی نگه می‌دارد. در صورتی که هنگام مسواک زدن و نخ دندان کشیدن لثه شما خونریزی می‌کند، قرمز رنگ و ملتهب است، از روی دندانتان کنار رفته است یا دندان‌هایتان لق شده است، باید حتما برای معاینه به دندانپزشک مراجعه کنید تا در صورت لزوم جراحی لثه انجام شود.

برای داشتن دندانهای سالم باید درمان بیماری لثه را جدی بگیرید تا مجبور نباشید در سنین جوانی دندانهای خود را به دلیل عفونت شدید از دست بدهید.

بیماریهای لثه شامل عفونت و التهاب لثه وبافت نگهدارنده دندان میباشد .مهمترین عامل از دست دادن دندان بیماریهای لثه می باشد.علائم بیماری لثه ،قرمزی ،تورم وخونریزی و گاهاً خارج شدن چرک از لثه وبوی بد دهان می باشد.درمان این بیماری به شدت بیماری لثه بستگی دارد.در مراحل پیشرفته تر درمان شامل کورتاژ و یا جراحی های لثه می باشد.

چه چیزی باعث بیماری لثه می شود؟

دهان ما پر از باکتری است. این باکتری ها همراه با مخاط و سایر ذرات، دائماً یک پلاک چسبنده و بی رنگ روی دندان ها تشکیل می دهند که مسواک زدن و نخ دندان کشیدن کمک می کنند تا از شر این پلاک ها خلاص شویم. پلاک‌هایی که برداشته نمی‌شوند می‌توانند سفت شوند و «تارتار» تشکیل دهند که دیگر مسواک زدن آن ها را تمیز نمی‌کند.

فقط یک تمیز کردن حرفه ای توسط دندانپزشک یا متخصص بهداشت دندان می تواند تارتار را از بین ببرد. حال اگر این تارتار ها برای مدت طولانی روی دندان ها باقی بماند، میتوانند باعث ایجاد بیماری های مختلفی بر روی دندان و لثه باشند.
سیگار کشیدن هم یکی دیگر از عوامل مرتبط با ایجاد بیماری های لثه است. علاوه بر این، سیگار کشیدن می تواند شانس درمان موفقیت آمیز بیماری های لثه را کاهش دهد. به طور کلی دلایل بیماری های دهان و دندان شامل موارد زیر می شوند:

  • مسواک زدن و نخ دندان کشیدن ضعیف یا نامنظم
  • عادات غذایی بد مانند مصرف بیش از حد قند
  • مصرف سیگار و مواد مخدر
  • برخی داروها
  • دیابت و برخی شرایط دیگر
  • یک استعداد ژنتیکی
  • بلوغ
  • بارداری

هزینه جراحی بیماری های لثه 

برای مشاوره حضوری و اطلاع از قیمت با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

انواع جراحی بیماری های لثه :

جراحی فلپ لثه ، کورتاژ لثه ، جراحی پیوند استخوان ، جراحی پیوند بافت نرم لثه ، جراحی هدایت شده بافت لثه ، جراحی افزایش طول تاج ، جراحی لثه با لیزر

کورتاژ لثه یا همان خراشیدن لثه شامل خراشیدن بافت ناسالم از بخش عفونت کرده لثه و در نهایت التیام لثه سالم باقی مانده است.

جراحی بیماری های لثه

 

عوارض جراحی بیماری های لثه :

۱-حساسیت دندان ها به سرما و گرما پس از مدتی با رعايت بهداشت دهان و دندان از بين می رود. استفاده از خميردندان های ضد حساسيت در صورت شدت حساسيت دندان از طرف جراح تجويز خواهد شد.

۲- فاصله گرفتن لثه از طوق دندان و خالی شدن لثه بین دندان ها

۳- به دلیل حساس شدن زیاد لثه ها و دندان ها پس از عمل جراحی بیماری های لثه ممکن است در خوردن و اشامیدن اختلال ایجاد شود.

۴- ممکن است خونریزی و ورم به مدت دو تا سه روز پس از عمل جراحی لثه ادامه داشته باشد

۵- لق شدن مختصر دندانها (این امر بعد از سه هفته تا یک ماه به حالت طبیعی خود برمی گردد).

جراحی بیماری های لثه

 

پریودنتیت چیست؟

هنگامی که ژنژیویت (پلاک روی دندان) درمان نشود، می تواند به “پریودنتیت” (به معنای “التهاب اطراف دندان”) تبدیل شود. در پریودنتیت، لثه‌ها از دندان‌ها جدا می‌شوند و فضاهایی (به نام پاکت‌ها) ایجاد می‌کنند که محل ایجاد عفونت است. با گسترش پلاک و رشد زیر خط لثه، سیستم ایمنی بدن با باکتری ها مواجه میشود و با آن ها مبارزه می کند.

سموم باکتریایی و پاسخ طبیعی بدن به عفونت، شروع به شکستن استخوان و بافت همبند نگهدارنده دندان ها می کند. در صورت عدم درمان از طریق جراحی بیماری های لثه، استخوان‌ها، لثه‌ها و بافت‌هایی که از دندان‌ها حمایت می‌کنند از بین می‌روند و ممکن است در نهایت دندان‌ها لق شوند و از جای خود بیرون بیایند.

پریودنتیت

سوالات متداول

چه چیزی باعث بیماری لثه می شود؟

دهان ما پر از باکتری است. این باکتری ها همراه با مخاط و سایر ذرات، دائماً یک پلاک چسبنده و بی رنگ روی دندان ها تشکیل می دهند که مسواک زدن و نخ دندان کشیدن کمک می کنند تا از شر این پلاک ها خلاص شویم. پلاک‌هایی که برداشته نمی‌شوند می‌توانند سفت شوند و «تارتار» تشکیل دهند که دیگر مسواک زدن آن ها را تمیز نمی‌کند.

پریودنتیت چیست؟

هنگامی که ژنژیویت (پلاک روی دندان) درمان نشود، می تواند به “پریودنتیت” (به معنای “التهاب اطراف دندان”) تبدیل شود. در پریودنتیت، لثه‌ها از دندان‌ها جدا می‌شوند و فضاهایی (به نام پاکت‌ها) ایجاد می‌کنند که محل ایجاد عفونت است. با گسترش پلاک و رشد زیر خط لثه، سیستم ایمنی بدن با باکتری ها مواجه میشود و با آن ها مبارزه می کند. سموم باکتریایی و پاسخ طبیعی بدن به عفونت، شروع به شکستن استخوان و بافت همبند نگهدارنده دندان ها می کند. در صورت عدم درمان از طریق جراحی بیماری های لثه، استخوان‌ها، لثه‌ها و بافت‌هایی که از دندان‌ها حمایت می‌کنند از بین می‌روند و ممکن است در نهایت دندان‌ها لق شوند و از جای خود بیرون بیایند.

هزینه جراحی بیماری های لثه چقدر میشه؟

برای مشاوره حضوری و اطلاع از قیمت با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

4.9/5 - (8 امتیاز)

4 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر
    هزینه جراحی بیمار لثه چقدر میشه؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      جهت اطلاع از قیمت جراحی لثه با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

  2. سلام وقتتون بخیر
    چه چیزی باعث بیماری لثه میشه؟

    1. سلام وقتتون بخیر
      خیلی چیز ها باعث این موضوع میشود مثل مسواک زدن و نخ دندان کشیدن ضعیف یا نامنظم
      عادات غذایی بد مانند مصرف بیش از حد قند
      مصرف سیگار و مواد مخدر
      برخی داروها
      دیابت و برخی شرایط دیگر
      یک استعداد ژنتیکی
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات مشابه

جراحی دندان عقل در نسج سخت

جراحی دندان عقل در نسج سخت : دندان عقل در نسج سخت به زمانی اطلاق میشود که دندان عقل نهفته و کاملاً در زیر استخوان فک قرار گرفته باشد و روی آن هم استخوان باشد .نوع درمان و جراحی دندان عقل به پوزیشن و قرارگیری آن در استخوان فک بستگی دارد. در جراحی در نسج سخت  ، محل مربوطه برای خارج کردن دندان عقل برش جراحی  زده می شود ، بعد از برداشتن استخوان های اطراف دندان تقسیم و برش زده میشود تا دندان  بتواند به خوبی اخراج گردد . عمل دندان عقل نهفته در نسج نوع سخت بسیار مشکل بوده ودر صورت

مشاهده

جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم : دندان ها به علت وجود دندان عقل ، فشرده شده و به همین دلیل ، کج و در هم پوشیده می شوند که در این صورت علاوه بر آسیب در زیبایی سبب دشوار شدن در نظافت و رسیدگی دندان ها می شود و بهداشت دندان ها به خوبی اجرا نمی شود  ، در مواقعی در هم ریختگی دندان ها به علت دندان عقل نهفته سبب نیاز فرد به ارتودنسی می شود و سبب پوسیدگی دندان عقل و دندان های کناری او میگردد  و همچنین بیماری های لثه ایی را نیز در بر دارد

مشاهده

وستیبولوپلاستی

وستیبولوپلاستی چیست؟ وستیبولوپلاستی: وستیبول به فضای بین دندان ها و لب ها (این فضا شامل لثه و لبه استخوانی فرد می باشد) می باشد. وستیبولوپلاستی ( عمیق کردن وستیبول ، جهت افزایش ثبات دندان مصنوعی ) جراحی است که بسیار رایج می باشد و در آن عمق کف دهان افزایش داده می شود. و مناسب کسانی می باشد که دندان های خود را از دست دادند و می خواهند دندان مصنوعی بگذارند و یا برای آن دسته از بیمارانی که می خواهند پروتز های متحرک مبتنی و متکی بر ایمپلنت داشته باشند این تکنیک به جهت رسیدن به فضای کافی

مشاهده

آلوئولوپلاستی (استئوتومی)

آلوئولوپلاستی (استئوتومی) فکی – دندانی: (جراحی اصلاح فک ) جراحی ای است که در آن استخوان ها برای اصلاح بد شکلی فکی – دندانی برش داده می شوند تا جا به جا، تغییر و باز تنظیم شوند. کلمه Osteotomy به معنی تقسیم یا برداشتن و برش استخوان است. این عملیات  برای اصلاح مشکلات فکی که با ناهنجاری های فکی – دندانی مواجه هستند استفاده می شود. ناهنجاری هایی مانند پروگناتیسم یا جلو و بزرگ بودن فک بالا یا پایین، اوپن بایت، درد و اختلالات مفصل گیجگاهی فکی و همچنین عقب رفتگی چانه. رشد نامتناسب فک بالا یا پایین باعث تغییر شکل

مشاهده