افتادن روکش ایمپلنت

در این مقاله خواهید خواند

افتادن-روکش-ایمپلنت

ایمپلنت دندان یا به قول معروف دندان پیچی ،یک پیچ از جنس تیتانیوم است که دندان پزشک متخصص داخل استخوان فک، درست مثل ریشه دندان، قرار میدهد. این پیچ را با جراحی به استخوان فک شما پیوند میزنند و معمولا این روش بسیار پر طرفدار و برای جایگزینی دندان های از دست رفته، آسیب دیده، پوسیده یا سایر مشکلات سلامت دهان و دندان شما مناسب میباشد.ایمپلنت دندان  و یا درمان مشکل افتادن روکش ایمپلنت در بسیاری از کلینیک های دندان پزشکی در حال انجام است. برای اطلاعات بیشتر از هزینه ایمپلنت اقساطی تهران با ما در تماس باشید.

دریافت نوبت: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

اگر ایمپلنت دندان یا روکش دندان دارید، شرایط و خطرات مشابهی با بقیه دندان‌های شما دارد. ممکن است در اثر عوامل مختلفی بشکند، شل شود یا حتی بیفتد. سلامت دهان و دندان ضعیف، استرس یا حتی آسیب می تواند باعث از کار افتادن ایمپلنت شود، اما دلیلی برای وحشت وجود ندارد. کلینیک دندانپزشکی آلما راهنمای ساده ای دارد که در صورتی که تاج یا ایمپلنت شما نیاز به تعمیر فوری داشته باشد، باید از آن پیروی کنید.

مراحل کاشت ایمپلنت

1.ارزیابی دندان مورد نظر

2.پیوند استخوان با پیچ

3.ایمپلنت دندان و تاج موقت

4.انتظار و بهبود

مراحل-کاشت-ایمپلنت

تعویض روکش ایمپلنت

روکش های ایمپلنت دندان با مراقبت های مناسب و درست می توانند سال ها دوام بیاورند. با این حال، اگر آسیب دیده یا فرسوده شده باشد ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد. برخی از دلایل رایج برای جایگزینی تاج ایمپلنت دندان عبارتند از:

  • شکستگی یا ترک در ترمیم
  • فرسودگی
  • پوسیدن یا آسیب دیدن ساختار های زیرین دندان
  • تغییرات در ناحیه اطراف به دلیل بیماری لثه یا تحلیل استخوان

علت افتادن روکش ایمپلنت

یکی از مشکلات ناامیدکننده در بحث دندان ها زمانی است که فکر می‌کنید روکش ایمپلنت دندانی که قرار داده شده است، افتاده است. اگرچه بسیاری از مطالعات نشان داده است که ایمپلنت های دندانی در یک دوره 10 ساله بیش از 90 درصد عمر دارند ، اما مشکلاتی رخ می دهد و ایمپلنت ها از کار می افتند و/یا از دهان می افتند.

از سری علت هایی که موجب افتادن قسمت بالایی ایمپلنت دندان شما میشود میتوان به حرکات زبان، مسواک زدن زیادی، خوردن غذاهای سخت و سفت اشاره کرد.

ناگفته نماند که افتادن روکش ایمپلنت در مدت زمان کوتاه (تا یک ماه) مشکل از کتار دندان پزشک است و در اکثر مواقع میتوان آن را بی دقتی و یا عدم تکمیل درمان توسط دندان پزشک اشاره کرد.

علائم افتادن پیچ موقت ایمپلنت

افتادن و یا شل شدن پیچ ایمپلنت از عواملی هست که بعد از دیدن انها باید در زود ترین زمان ممکن به دندان پزشک خود مراجعه کنید:

در صورتی که بعد از ضربه شدید احساس درد بدی کردید.

در صورتی که لثه اطراف ایمپلنت تغییر رنگ بدهد.

در صورتی که لثه اطراف ایمپلنت خونریزی کند.

در صورتی گه هنگام خوردن غذا درد شدیدی احساس شد.

در صورتی که عفونت و التهاب لثه اتفاق افتاد.

در صورتی که استخوان اطراف لثه تحلیل برود.

 

علائم-افتادن-پیچ-موقت-ایمپلنت

 

علت های افتادن پیچ موقت ایمپلنت

بر اساس تحقیقات نشان داده شده عوامل مختلفی وجود دارد که با عملکرد ایمپلنت مداخله دارند و باعث افتادن یا شل شدن پیچ آن می‌شوند. اگر اجزای ایمپلنت به درستی بر روی هم قرار نگیرند، از نظر هماهنگی و طراحی تطابق نخواهند داشت و مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد می‌کنند. برخی از علل افتادن پیچ موقت ایمپلنت عبارت اند از:

1.ایمپلنت صحیح نصب نشود.

2.استخوان شما تحلیل برود.

3.برای پیچ ابانمنت از گشتاور نامناسب استفاده شود

4.لثه شما عفونت کند.

 

علت-های-افتادن-پیچ-موقت-ایمپلنت

 

چسب ایمپلنت دندان

معمولاً چسب ایمپلنت برای اتصال روکش ایمپلنت مورد استفاده قرار می‌گیرد که قاعدتا با چسب های دیگر متفاوت است. نام دیگر چسب دندانپزشکی، سمان است و کاربرد آن برای پر کردن حد فاصل بین اباتمنت و روکش و نیز متصل کردن آن‌ها در فرایند ایمپلنت می‌باشد.

اگر بخواهیم کمی بیشتر در مورد کارایی این چسب بگوییم باید بدانید که دندانپزشک از چسب دندان برای اتصال ایمپلنت یا ترمیم دندان ها به عنوان مثال در بریج ثابت، روکش یا تاج دندان ، استفاده میکند.

این چسب ها با برقرار کردن پیوند شیمیایی بین چسب و تاج دندان از استحکام و مانگاری بالایی برخوردار است که با این ویژگی میتواند به هدف خود یعنی ثابت نگه داشتن روکش و یا پروتز های دندانی برسد.

انواع چسب ایمپلنت

این چسب ها بر اساس طول ماندگاری و ترکیبات به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند:

چسب های دندان موقت

که چسبندگی خوبی روی دندان ها و تاج های انان ایجاد میکنند، پذیرا توسط بافت اطراف است، به راحتی برداشته می شود، محافظت از دندان اسیب دیده و کم کرن حسایت از ویژگی های خوب آن است.

اما از ویژگی های بد آن میتوان به حل شدن آن در بزاق و تعویض کردنش با چسب دائمی بعد از گذشت 3 تا 6 هفته و همچنین مقاومت کم آن اشاره کرد.

چسب های دندان دائمی

یک پیوند محکم با دندان و ترمیم ایجاد می‏‌کند تا ماندگاری دائمی و طولانی مدت داشته باشد. همانند چسب موقت پذیرا توسط بافت اطراف است از بافت های دندان در مقابل عوامل و محرک های خارجی محافظت می کند. در بزاق و مایعات حل نمیشود در نتیجه عمر طولانیی دارد.

روکش های دندان معمولا عمر بالایی دارند و مقاوم هستند اگر چنانچه در مراقبت از آنها کوتاهی کردید و یا آن طور که لازم است به آنها رسیدگی نکردید بهتر است بعد از 5 یا 6 سال اقدام به عوض کردن آنها بکنید. چنانچه روکش دندان شما آسیب ندیده باشد و شما را اذیت نکند نیازی به عوض کردن آن نخواهد بود مگر در شرایط آسیب دیدگی و تحلیل رفتگی و یا رسیدن به عصب.

برای مراقبت بیشتر حداقل دو بار در روز مسواک زده و از نخ دندان استفاده کنید تا از عفونت لثه  جلوگیری کرده و حتما هر شیش ماه یک بار برای چک آپ به دندان پزشک مراجعه کنید.

دریافت نوبت: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

اباتمنت-ایمپلنت-چیست

اباتمنت ایمپلنت چیست

ایمپلنت دندان یک وسیله تخصصی و روشی نوین و کارآمد و برای جایگزینی دندان های از دست رفته است است این روزها به سبب مشکلات بیشتری که در زمینه دهان و دندان مردم را درگیر خودش می کند پرکاربرد شده است و می تواند نقش یک دندان مصنوعی ثابت را بازی کن. و به علت دوام و کیفیتی که دارد به یکی از بهترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته تبدیل شده است و همین امر زیبایی ظاهری که به دندان ها می دهد بین افراد محبوب شده است. ایمپلنت دندان که مانند یک پیچ بوده و

مشاهده
gbr-در-دندانپزشکی-چیست

gbr در دندانپزشکی چیست

Gbr مخفف Guided bone regeneration به معنای بازسازی استخوان هدایت شده یک روش قابل پیش بینی است که برای افزایش حجم استخوان استفاده می شود. در دندانپزشکی اغلب با درمان ایمپلنت دندان استفاده می شود. این واقعا پیوند استخوان نیست زیرا استخوان خود شما از یک محل به محل دیگر منتقل نمی شود. در این مقاله بیشتر به بررسی سوال gbr در دندانپزشکی چیست می پردازیم. در کلینیک دندانپزشکی آلما با جدیدترین روش های درمان استخوان فک کار ایمپلنت دندان را انجام می دهند. برای اطلاع از هزینه ایمپلنت اقساطی تهران 1403 و همچنین ایمپلنت با بیمه های مختلف ازجمله

مشاهده
ايمپلنت-بدون-جراحي

ايمپلنت بدون جراحي

اگر به کاشت ایمپلنت دندان فکر می کنید اما در مورد انجام عمل جراحی نگران هستید، خوشحال خواهید شد که بدانید گزینه های غیرجراحی در دسترس هستند. در این مقاله به بررسی مزایای جراحی کاشت دندان سنتی، روش های جایگزین برای کاشت ایمپلنت بدون جراحی و مزایای کاشت ایمپلنت دندان بدون جراحی می پردازیم. شما می توانید برای انجام ایمپلنت دندان با بیمه و همچنین استفاده و اطلاع از خدمات و هزینه ایمپلنت اقساطی تهران 1403 با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴ انجام ایمپلنت بدون جراحی انجام ایمپلنت دندان معمولا نیاز به جراحی اولیه دارد اما همیشه اینطور نمی باشد.

مشاهده
میزان-موفقیت-ایمپلنت-دندان

میزان موفقیت ایمپلنت دندان

از سلامت کلی شما گرفته تا مراقبت های بعد از عمل، چندین عنصر می توانند بر طول عمر و اثربخشی ایمپلنت های دندانی تأثیر بگذارند. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که چرا ایمپلنت های دندانی بهترین گزینه جایگزینی دندان هستند، چه چیزی باعث از دست دادن دندان و از بین رفتن ایمپلنت دندان می شود و همچنین عواملی که بر میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی تأثیر می گذارد. کلینیک دندانپزشکی آلما یکی از بهترین مراکز ایمپلنت دندان در تهران می باشد که موفقیت ایمپلنت شمار تضمین می کند. برای اطلاع از قیمت ایمپلنت با بیمه و همچنین هزینه ایمپلنت

مشاهده