متخصص ارتودنسی در تهران

در این مقاله خواهید خواند

متخصص ارتودنسی در تهران

متخصص ارتودنسی در تهران

به یکسان سازی دندان‌‌ ها و همتراز کردن آن ارتودنسی میگویند. یک متخصص ارتودنسی را ارتودنتیست مینامند. اما این شاخه از دندانپزشکی نیازمند داشتن دکترای دنداپزشکی میباشد.‌ این امر نشان دهنده ی اهمیت این تخصص دارد و در واقع فوق تخصص ارتودنسی آخرین مرحله از تحصیل یک متخصص میباشد.اگر به دنبال متخصص ارتودنسی در تهران ، هستید، کافی است یک بار به کلینیک تخصصی آلما مراجعه کرده و از خدمات این مرکز بهره مند شوید.

متخصص ارتودنسی در تهران
متخصص ارتودنسی در تهران

ارتودنسی برای جراحی فک

ارتودنسی فقط برای مرتب کردن دندان ها استفاده نمیشود. بلکه کاربرد های دیگری چون بهبود روابط فکی نیز دارد. منظم کردن دندان ها همان اتودنسی عادی است که معمولا به وسیله ی ارتودنسی ثابت انجام میگردد. در صورتیکه نیاز به تغییرات فکی باشد، مانند جلو و یا عقب بردن فک، باید جراحی فک صورت بگیرد. جهت جراحی فک نیز حتما ارتودنسی باید انجام شود.

فلوشیپ

به این نوع ارتودنسی فلوشیپ ارتوسرجری نیز گفته میشود. کسی که این دوره ها را میگذراند، باید قریب به دویست واحد فوق تخصصی را پاس کند. یکی از مباحثی که تدریس میشود، مبحث مشکلات فکی است. از جمله بیمارانی که فک پایین یا بالای آنها به جلو و عقب رفته و یا دچار انحرافات فکی هستند.

متخصص ارتودنسی در تهران
متخصص ارتودنسی 

پیدا کردن یک متخصص ارتودنسی در تهران کار چندان سختی نیست. تنها با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید لیست بهترین مراکز درمانی در تهران را بیابید. کلینیک فوق تخصصی آلما آماده ی پذیرش شما عزیزان میباشد. خدماتی که در این مرکز ارائه میگردد به شرح زیر میباشد:

متخصص ارتودنسی در تهران : در پروانه ی مطب یک فوق تخصص ارتودنسی، عبارت فلوشیپ ارتوسرجری درج میگردد تا بتواند در تابلوی مطب، مهر پزشکی و سر نسخه ی خود عبارت فلوشیپ فوق تخصص ارتودنسی را قید کند.

متقاضیان ارتودنسی قبل از مراجعه به کلینیک دندانپزشکی، از تجربه، مدارک و مجوزهای لازم آن مرکز اطمینان حاصل کرده و بعد به مراکز درمانی مراجعه کنند. برای رزرو نوبت از کلینیک درمانی آلما کافیست با شماره تماس های ما در ارتباط باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

تفاوت کاشت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

تفاوت کاشت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

تفاوت کاشت ایمپلنت دیجیتال و معمولی یکی از موضوعات داغ در دندانپزشکی است که بسیاری از مراجعین به دنبال اطلاعات دقیق در این زمینه هستند. ایمپلنت دندان یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است، اما روش‌های مختلفی برای انجام این فرایند وجود دارد. در این میان، کاشت ایمپلنت دیجیتال به دلیل دقت بالاتر و استفاده از فناوری‌های پیشرفته، توجه بیشتری به خود جلب کرده است. تفاوت قیمت ایمپلنت دیجیتال و معمولی یکی از عوامل مهم در تصمیم‌گیری بیماران است. در حالی که ایمپلنت دیجیتال به دلیل استفاده از تکنولوژی‌های پیچیده‌تر، هزینه بیشتری نسبت به روش‌های معمولی دارد،

مشاهده
معایب عصب کشی نکردن دندان

معایب عصب کشی نکردن دندان

سلامت دهان و دندان یکی از ارکان مهم در حفظ سلامت عمومی بدن است. عصب کشی دندان یکی از درمان‌های ضروری برای دندان‌های آسیب‌دیده است که در صورت انجام ندادن آن، مشکلات جدی‌تری مانند عفونت دندان و درد دندان ایجاد می‌شود. در چنین شرایطی، ترمیم دندان به موقع می‌تواند از گسترش عفونت و آسیب به بافت‌های اطراف جلوگیری کند. برخی افراد به دلیل ترس یا هزینه‌های درمان، از انجام عصب کشی دندان خودداری می‌کنند. اما این موضوع می‌تواند سبب آسیب بیشتر به دندان ها شود و حتی به جراحی دندان منجر شود. متخصصان دندانپزشکی با استفاده از روش‌های مدرن و

مشاهده
کاشت ایمپلنت بدون جراحی

کاشت ایمپلنت بدون جراحی

کاشت ایمپلنت بدون جراحی یکی از روش‌های پیشرفته و مؤثر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است که در کلینیک دندانپزشکی آلما دنتال با تکنولوژی‌های روز دنیا انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این کلینیک، ارائه خدمات کاشت دندان بدون جراحی است. این روش به بیماران این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به جراحی پیچیده، ایمپلنت دندان خود را دریافت کنند و روند درمان به شکلی سریع‌تر و راحت‌تر انجام شود. در کاشت دندان بدون جراحی، پزشکان با استفاده از تکنیک‌های خاص و به کمک دستگاه‌های پیشرفته، ایمپلنت را در محل دقیق و بدون آسیب به بافت‌های surrounding قرار

مشاهده
دلایل شل شدن پیچ ایمپلنت دندان

دلایل شل شدن پیچ ایمپلنت دندان

در کلینیک دندانپزشکی آلما دنتال، یکی از مسائل رایج که ممکن است برای بیماران ایمپلنت دندان پیش آید، شل شدن یا افتادن پیچ ایمپلنت است که ذهن بیمار را درگیر خود می کند تا دلایل شل شدن پیچ ایمپلنت دندان خود را بداند. . این مشکل می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که اغلب به علت عدم فیکس شدن مناسب پیچ یا مشکلات در فرآیند کاشت ایمپلنت رخ می‌دهد. یکی از شایع‌ترین علل لق شدن روکش ایمپلنت، عدم تراکم کافی استخوان در اطراف پایه ایمپلنت است که باعث می‌شود پیچ نتواند به طور محکم در جای خود قرار گیرد. سوالات متداولی

مشاهده