کشیدن دندان عقل در بارداری

در این مقاله خواهید خواند

کشیدن-دندان-عقل-در-بارداری

بارداری در بانوان یکی از حساس ترین دوره های زندگی می باشد، چرا که در این دوره ممکن است با انواع تغییرات هورمونی و فیزیکی برخوردار شوند و در پی آن بر سلامت دندان ها و لثه ها تاثیر بگذارد. یکی از مشکلات رایجی که برای بانوان اتفاق می افتد، کشیدن دندان عقل در بارداری می باشد که ممکن است آن ها را مضطرب کند و سوالات زیادی را برای آن ها به وجود بیاورد. ما در این مقاله به بررسی همه مواردی که باید در مورد این موضوع بدانی را بررسی می کنیم تا از سلامتی خود و کودکتان اطمینان حاصل کنید. و به سوالاتی نظیر، آیا کشیدن دندان عقل در بارداری ضرر دارد یا آیا کشیدن دندان عقل در بارداری خطرناک است، پاسخ خواهیم داد. با کلینیک دندانپزشکی آلما، بهترین مرکز ایمپلنت دندان در غرب تهران همراه باشید. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

کشیدن دندان در بارداری

کشیدن دندان در حاملگی جز فرایند های درمانی است، که می توان در این دوران برای مراجعه کنندگان انجام داد. اما بیشتر دندانپزشکان توصیه کرده اند که این درمان را به سه ماه دوم بارداری موکول کنید چرا که با وجود ایجاد نکردن مشکل جدی برای فرد، ممکن است برای سلامتی و رشد بچه مضر باشد و همچنین گرفتن عکس های رادیوگرافی و اقدامات خاص برای کودکتان خوب نخواهد بود.

در صورت اجبار برای کشیدن دندان، حتما باید زیر دست متخصص انجام شود چرا که این اقدام در سه ماه اول بارداری بسیار حساس خواهد بود. در سه ماه دوم کشیدن هیچ کدام از دندان ها، حتی دندان عقل مشکلی ایجاد نمی کند.

در سه ماه سوم، احتمال بروز مشکل کم است اما تا جای ممکن، این اقدام را به بعد از زایمان موکول کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمود قیمت ایمپلنت دندان تهران 1403 و همچنین ایمپلنت با بیمه می توانید با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

 

کشیدن-دندان-در-بارداری

 

چه زمانی کشیدن دندان در بارداری ضروری است؟

  • دندان آبسه کرده باشد یا لثه ها متورم شده باشند: گاهی وضعیت دندان عقل به گونه ‌ای می‌شود که به لثه نیز آسیب می ‌زند. در چنین شرایطی، لثه بیمار معمولا دچار تورم و قرمزی می‌ شود. خیلی از افراد در این دوران، از حساس بودن لثه خود شکایاتی دارند. در چنین شرایطی، با کشیدن دندان می ‌توان این مشکل را برطرف کرد.
  • دندان عفونت و یا خیلی پوسیده باشد: دقت داشته باشید که وجود هر گونه عفونتی در دوران بارداری می‌ تواند برای مادر و جنین خطرناک باشد. اگر دندان شما دچار عفونت شده است، بهتر است برای ریشه‌ کن کردن این عفونت اقدام کنید تا از گسترش آن در بدن مادر جلوگیری کنید.
  • بیمار دچار خونریزی لثه شده باشد: اگر لثه ‌ای که در اطراف دندان عقل شما وجود دارد، مدام دچار خونریزی می‌شود، احتمالا دچار التهاب شده است و باید هرچه سریع‌ تر برای کشیدن دندان عقل خود اقدام کنید.
  • بیمار هنگام غذا خوردن و یا صحبت کردن درد شدید داشته باشد: اگر دندان یا لثه آنقدر درد دارد که قابل تحمل نیست، بهتر است هرچه سریع ‎تر برای کشیدن دندان عقل خود اقدام کنید. دقت داشته باشید که دندان عقل را معمولا ترمیم نمی‌ کنند و در اغلب موارد کشیدن آن را توصیه می ‌کنند.

 

چه-زمانی-کشیدن-دندان-در-بارداری-ضروری-است؟

 

عوارض کشیدن دندان در بارداری

کشیدن دندان در بارداری می تواند شامل عوارضی باشد که هم برای سلامتی مادر و هم کودک مضر باشد. بیشتر این عوارض ممکن است در سه ماهه اول بارداری بروز کنند. در صورتی که درمان در این سه ماه انجام شود، ممکن است رشد جنین را دچار اختلال کند. که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

عفونت

بعد از کشیدن دندان، ممکن است، آن ناحیه مورد عفونت قرار بگیرد که برای جنین و مادر خطرنام است و در صورت عدم مدیریت باعث تب و درد زیاد شود.

خونریزی زیاد

در حین بارداری به دلیل تغییرات هورمونی، لثه ها بسیار حساس می شوندکه ممکن از بعد از کشیدن دندان، خون زیادی از دست بدهید و یا نیاز به مراقبت های پزشکی زیادی داشته باشید.

تورم

تورم و باد کردن بافت های اطراف دندان های کشیده شده، طبیعی است و به علت تغییرات هورمونی اتفاق می افتد که بعد از چند روز کوچک تر خواهند شد.

بهبودی با تاخیر

در این دوران، نسبت به دوران عادیه زندگی فرد، جای دندان کشیده شده دیر تر بهبود میابد.

درد زیاد

در این دوره از زندگی، کشیدن دندان بسیار دردناک خواهد بود اما با استفاده از قرص های مسکن و یا بستنی می توانید این درد ها را کاهش دهید و یا کملا خنثی کنید.

 

عوارض-کشیدن-دندان-در-بارداری

 

مراقبت های بعد از کشیدن دندان در بارداری

اولین اقدامی که برای تمام افراد، پس از کشیدن دندان های خود باید کرد، این است که از جویدن غذا های سفت خود داری کنند و تا روز های اول تنها از غذاهای آبکی و یا نرم استفاده کنند. در صورت خوردن غذا های حامد بهتر است با سمت دیگر دهان خود که دندان کشیده ای ندارد، بجوند. از مصرف غذا های با دمای بالا خود داری کنید و تنها از مسکن های تجویزی استفاده کنید. به هیچ عنوان تف نکنید و تا دو روز دهان خود را با آب نمک ضد عفونی کنید.  برای مصرف هر نوع نوشیدنی به هیچ عنوان از نی استفاده نکنید و از روز سوم به بعد مسواک زدن دندان های خود را آغاز کنید.

سخن آخر

کشیدن دندان عقل در دوران بارداری یک موضوع حساس است که نیاز به توجه و بررسی دقیق دارد. اگر شما با علائم نیاز به کشیدن دندان عقل مواجه هستید، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید. رعایت نکات مراقبتی پس از عمل نیز می‌تواند به تسریع روند بهبودی کمک کند. در نهایت، سلامت مادر و جنین در دوران بارداری بسیار مهم است و هر گونه اقدام پزشکی باید با احتیاط و تحت نظر متخصص انجام شود. با توجه به تغییرات هورمونی و فیزیکی که در این دوران رخ می‌ دهد، توجه به سلامت دهان و دندان نیز باید جزءاولویت ‌های شما باشد. تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

آیا می توان در دوران بارداری دندان عقل را بی حس کرد؟

مطالعات متعدد هیچ اثر منفی برای بی حسی موضعی مورد استفاده، در دوران بارداری را نشان نداده است.

آیا درد دندان عقل در دوران بارداری شایع است؟

از آنجایی که تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری می تواند حساسیت لثه را افزایش دهد و منجر به تورم و خونریزی شود، می تواند روی دندان عقل نهفته تاثیر بگذارد و باعث ناراحتی بیشتر شود.

آیا دندان آسیب دیده می تواند روی کودک تاثیر گذار باشد؟

بعضی از آسیب های دندانی می تواند روی رشد بچه تاثیر گذار باشد.

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

بوی-بد-دهان-بعد-از-ایمپلنت

بوی بد دهان بعد از ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی پایه های تیتانیومی هستند که با جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرند تا به عنوان دندان جایگزین عمل کنند. ایمپلنت های دندان ایمن تر و محکم تر از پروتز هستند و هنگام صحبت کردن تکان نمی خورد. با این حال، اگر آنها عفونی شوند، ایمپلنت های دندانی می توانند باعث بوی بد دهان شوند. برای اطلاع از شرایط ایمپلنت دندان با بیمه و همچنین هزینه ایمپلنت دندان اقساطی تهران 1403 با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴ برای جلوگیری از ناخوشایند بوی بد دهان و سایر خطرات، در اینجا چند راه برای تشخیص، درمان و

مشاهده
ایا-بعد-از-کشیدن-دندان-میشود-ایمپلنت-کرد

ایا بعد از کشیدن دندان میشود ایمپلنت کرد

یک دندان از دست رفته نه تنها شکاف قابل توجهی در پوزخند شما ایجاد می کند، بلکه می تواند جویدن را نیز دشوار کند. این روزها گزینه های زیادی برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود دارد، اما ایمپلنت دندان تا حد زیادی واقعی ترین و طولانی ترین راه حل هستند. اما آیا بهد از کشیدن دندان میشود ایمپلنت کرد و برای کاشت ایمپلنت دندان بعد از کشیدن دندان چقدر باید صبر کرد؟ مدت زمانی که شما باید بین کشیدن و جایگزینی دندان صبر کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر لثه های شما تحلیل نرفته باشد و استخوان

مشاهده
آیا-ایمپلنت-با-بیهوشی-انجام-می-شود

آیا ایمپلنت با بیهوشی انجام می شود

ایمپلنت دندان یکی از روش های پیشرفته در دندانپزشکی برای جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد. این روش معمولا بدون درد و ناراحتی چندانی در اکثر کلینیک های دندانپزشکی صورت می گیرد. اما در این میان و در مراحل کاشت ایمپلنت های دندانی و زیبایی قابل درک است، که همه بیماران برای انجام جراحی دندان راحت نیستند و گاهی ترس، مانع از مراجعه به کلینیک های دندانپزشکی و انجام این روش می شود. برخی از بیماران نیز ترجیح می دهند هنگام عمل بیدار باشند و با روند درمان دندانپزشکی خود همراهی کنند. اما اینکه واقعا ایمپلنت دندان نیاز

مشاهده
احتمال-عفونت-ایمپلنت

احتمال عفونت ایمپلنت

گاهی اوقات، ایمپلنت‌ دندان ممکن است عفونی شوند و باعث التهاب در بافت نرم و از دست دادن استخوان اطراف ایمپلنت شوند که اغلب در اثر شرایطی به نام پری ایمپلنتیت ایجاد می‌شود. پری ایمپلنتیت التهابی شبیه بیماری لثه است و بافت لثه و استخوان پشتیبان اطراف ایمپلنت دندان را تحت تاثیر قرار می دهد.  احتمال عفونت ایمپلنت دندان پایین است اما غیر ممکن نیست. علائم عفونت ایمپلنت دندانی شامل لثه هایی است که هنگام مسواک زدن به راحتی خونریزی می کنند، لثه های حساس یا متورم در اطراف ایمپلنت و افزایش عمق پاکت در اطراف ایمپلنت. مشکل این بیماری

مشاهده