عصب کشی دو مرحله ای

در این مقاله خواهید خواند

عصب کشی دو مرحله ای

عصب کشی دو مرحله ای با کلینیک آلما

دندان از دو بخش تاج و ریشه تشکیل شده است. تاج قسمت سفید رنگ قابل رویت است و ریشه در زیر تاج قرار دارد. پالپ هسته دندان و محل قرارگیری عصب و رگ‌های خونی است. اگر پالپ دچار عفونت شود، نیاز به تخلیه و پاک‌سازی دارد تا بعد با مواد مخصوص پر شود که به آن عصب کشی دندان گفته می‌شود. گاهی اوقات نیاز است که عصب کشی دندان در دو مرحله انجام شود که به آن عصب کشی دو مرحله ای گفته می‌شود. اگر شما هم نیاز به عصب کشی دارید، کلینیک دندانپزشکی آلما بهترین انتخاب برای انجام چنین کاری است.

عصب کشی دو مرحله ای
عصب کشی دو مرحله ای

عصب کشی دو مرحله ای دندان اگر به‌موقع انجام نشود، ممکن است چاره‌ای جز کشیدن دندان باقی نگذارد. هنگامی که پالت آسیب دیده است و امکان ترمیم خود به خودی وجود ندارد نیاز است که عصب کشی مرحله اول انجام شود. عفونت پالپ به‌صورت درد یا لق شدن دندان نمایان می‌شود. البته ممکن است عفونت به قدری گسترش یافته باشد که پالپ را نابود کرده و پیامی میان عصب‌ها رد و بدل نشود؛ بنابراین فرد تصور می‌کند که دندان خوب شده است، در حالیکه پس از مدتی علائم زیر پدیدار می‌شوند:

  • ورم صورت
  • تیره رنگ شدن دندان
  • ترشحات چرکی از دهان
  • احساس درد به هنگام جویدن
  • ورم لثه در اطراف دندان درگیر شده

آیا عصب کشی درد دارد؟

از آنجایی که به بیماران داره بیهوشی داده می شود، عصب کشی دردناک تر از یک روش دندانپزشکی معمولی، مانند پر کردن یا برداشتن دندان عقل نیست. با این حال، عصب کشی معمولاً بعد از عمل کمی درد یا بی‌حس است و حتی می‌تواند باعث ناراحتی خفیف برای چند روز شود.

قیمت عصب کشی دندان

برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

عصب کشی 

عصب کشی
عصب کشی

مراحل عصب کشی

مراحل عصب کشی به‌صورت زیر است:

  • بی حس کردن دهان
  • ایجاد سوراخ در تاج برای دسترسی به پالپ
  • تخلیه و برداشتن تمامی محفظه پالپ
  • تراشیدن دیواره‌های محفظه پالپ، ریشه و نوک ریشه
  • پر کردن پالپ با مواد پرکننده مخصوص
  • روکش کردن دندان در صورت لزوم برای کاهش احتمال شکستگی دندان

عصب کشی دو مرحله‌ای

در واقع همان درمان مجدد دندان عصب کشی شده است. ممکن است دندان طبق انتظار بهبود نیابد؛ در نتیجه نیاز به درمان مجدد داشته باشد. از عواملی که در ناموفق بودن عصب کشی مؤثر هستند، می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • شکستن دندان
  • ایجاد پوسیدگی جدید
  • شکستن، ترک خوردن یا شل شدن روکش
  • خوب تمیز نشدن مجرای ریشه دندان به دلیل تنگی یا انحنا
  • شناسایی نشدن انشعاب‌های فرعی مجرای ریشه در درمان اولیه
  • به‌موقع انجام نشدن اتصال روکش یا ترمیم‌های دیگر بر روی دندان
  • آلوده شدن داخل دندان به بزاق دهان به هنگام ترمیم و در نتیجه بروز عفونت مجدد

رعایت بهداشت دهان و دندان پس از عصب کشی

هنگام انجام عصب کشی به دلیل تأثیر مواد بی‌حسی هیچ دردی احساس نخواهد شد. پس از انجام عصب کشی احتمال وجود درد خفیف برای چند روز وجود دارد که با داروهای مسکن تسکین می‌یابد. پس از انجام اولین جلسه عصب کشی نیاز است که یک تا دو هفته برای نصب روکش و تأثیر گذاری روند درمان صبر کرد. در این مدت باید از غذاهای نرم استفاده کرد و مسواک و نخ دندان فراموش نشود. پس از آن با ویزیت مجدد اگر نیاز باشد روکش گذاری انجام خواهد شد.

در این ملاقات پزشک دندان را بررسی می‌کند؛ چرا که ممکن است شاید به عصب کشی مجدد وجود داشته باشد. عصب کشی دو مرحله‌ای که در واقع درمان مجدد است نباید به تأخیر انداخته شود. قبل از اینکه شرایط دندان حادتر شود هرچه زودتر نسبت به درمان آن باید اقدام کرد. عصب کشی، چه یک مرحله باشد چه دو مرحله‌ای، به دلیل اینکه دندان ضعیف‌تر شده است عمری بین 10 تا 15 سال و حتی کمی بیشتر دارد.

لزوم رعایت بهداشت دهان و دندان پس از عصب کشی دو مرحله ای

جمع‌بندی

کلینیک دندانپزشکی آلما یکی از بهترین کلینیک‌ها در تهران است. محیط آرام با پرسنل حرفه‌ای که بهترین جراحان و دندانپزشکان را گرد هم آورده است در عصب کشی همواره عالی عمل کرده است. شاید تصور عصب کشی دو مرحله ای آزاردهنده باشد اما گاهی به دلیل عوامل پیش بینی نشده چاره‌ای جز انجام آن نیست. دندان‌های خود را به متخصصان آلما بسپارید تا با بالاترین کیفیت، دندانی سالم و زیبا به شما تحویل دهند.

شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

سوالات متداول

آیا عصب کشی درد دارد؟

از آنجایی که به بیماران داره بیهوشی داده می شود، عصب کشی دردناک تر از یک روش دندانپزشکی معمولی، مانند پر کردن یا برداشتن دندان عقل نیست. با این حال، عصب کشی معمولاً بعد از عمل کمی درد یا بی‌حس است و حتی می‌تواند باعث ناراحتی خفیف برای چند روز شود.

عصب کشی چند مرحله دارد؟

بی حس کردن دهان ایجاد سوراخ در تاج برای دسترسی به پالپ تخلیه و برداشتن تمامی محفظه پالپ تراشیدن دیواره‌های محفظه پالپ، ریشه و نوک ریشه پر کردن پالپ با مواد پرکننده مخصوص روکش کردن دندان در صورت لزوم برای کاهش احتمال شکستگی دندان

قیمت عصب کشی دندان چقدر است؟

برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.

1/5 - (1 امتیاز)

6 پاسخ

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      خیر گاهی اوقات ممکن است که همه عصب ها از بین نرفته در این صورت عصب کشی شما به مرحله دوم میرسد در غیر این صورت در مرحله اول کار شما تمام می شود
      برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.
      شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

    1. سلام وقتتون بخیر
      برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      خیر بعد از زدن امپول های بی حسی شما دیگه هیچ دردی رو احساس نمیکیند برای کسب اطاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی الما تماس بگیرید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یکی از روش های دندانپزشکی است که بوسیله انتخاب این روش دندانهایی سفید و مرتب داشته باشید.

مشاهده
قیمت لمینت دندان

قیمت لمینت دندان

قیمت لمینت دندان به عوامل زیادی بستگی دارد. اگر دندان های شما به دلیل برخی مواد غذایی یا جرم در طول زمان دچار تغییر رنگ شده اند یا به دلایل دیگر دچار پوسیدگی اند یکی از راه حل شما لمینت دندان است.

مشاهده

هزینه ارتودنسی با بیمه

ارتودنسی دندان انجام ارتودنسی یکی از خدماتی است که در اکثر کلینیک های دندانپزشکی ارائه می شود. ارتودنسی دندان یکی از روش های رایج برای درست کردن کجی دندان و ناهمواری دندان ها و تنظیم کردن زاویه دندان ها و فک می باشد. ارتودنسی یک روش درمانی برای دندان ها محسوب میشود در حالی که لمینت دندان و کامپوزیت دندان ابتدا برای زیبایی و سپس برای درمان مورد استفاده قرار می گیرند. ارتودنسی هر فک شامل چند براکت و یک سیم در ضخامت های گوناگون می باشد. براکت ها با چسب مخصوص روی دندان قرار می گیرند و بعد از

مشاهده