دندان یکی از مهمترین فاکتورهای زیبایی در افراد به شمار میرود به طوری که خالی بودن فضای یک دندان در دهان بسیار بیشتر از سایر عیوب صورت خودنمایی میکند. عوامل مختلفی همچون جنس دندانها، مراقبت نادرست از دندانها، استعمال دخانیات و … سبب پوسیدگی و آسیب به دندانها میشوند که در صورت گسترش پوسیدگی به ناچار دندان را باید از دهان خارج کرد. این دسته از افراد همواره به دنبال راهکاری مطمئن جهت پر کردن جای خالی دندان خود هستند. امروزه دندانپزشکان جهت پر کردن فضای خالی دندان از کاشت دندان و ایمپلنت استفاده میکنند. اما فرق ایمپلنت با کاشت دندان چیست؟ مزایای کاشت دندان و ایمپلنت چیست؟ برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ایمپلنت و کاشت دندان و مطالب زیر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
یکی از خدمات دندانپزشکی آلما انجام ایمپلنت دندان با جدیدترین روش ها می باشد، کلینیک دندانپزشکی آلما یکی از معتبرترین مراکز ایمپلنت دندان در غرب تهران میدان انقلاب می باشد.
دریافت نوبت: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴
- منظور از کاشت دندان چیست؟
- مزایای کاشت دندان
- منظور از ایمپلنت دندان چیست؟
- مزایای ایمپلنت دندان
- فرق ایمپلنت با کاشت دندان
- هزینه کاشت دندان و ایمپلنت چقدر است؟
- سخن پایانی
منظور از کاشت دندان چیست؟
یکی از بهترین و متداولترین روشها برای پر کردن فضای خالی دندانها کاشت دندان است. در این روش دندانپزشکان با استفاده از پل دندان و یا دندان مصنوعی فضای خالی دندان شما را پر میکنند. دندان مصنوعی نصب شده در دهان شما همانند دندان طبیعی عمل میکند. این روش به دلیل طبیعی بودن، طول عمر و دوام بالا و همچنین هزینه مناسب طرفداران زیادی دارد.
مزایای کاشت دندان
با استفاده از کاشت دندان میتوانید با هزینهای معقول در کوتاه ترین زمان ممکن دندانهای از دست رفته خود را باز گردانید. از مزیتهای کاشت دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1ـ هزینه کمتر کاشت دندان در مقایسه با ایمپلنت یکی از مزیتهای کاشت دندان بوده که سبب محبوبیت آن در بین افراد زیادی شده است.
2ـ گاهی تشخیص دندانپزشک بنا به دلایل مختلفی از جمله آسیب دیدگی استخوان فک این است که فرد نمیتواند ایمپلنت دندانی انجام دهد. در این صورت روشهای کاشت دندان بهترین و به صرفهترین راهکار درمانی هستند.
3ـ این فرایند نسبت به ایمپلنت دندان در زمان کوتاه تری انجام میشود. کاشت دندان معمولا در عرض چند روز و یا چند هفته انجام میشود.
منظور از ایمپلنت دندان چیست؟
اگر به دنبال روشی دائمی برای پر کردن دندان خود هستید، ایمپلنت دندان بهترین انتخاب است. در این روش ساختاری فلزی از جنس تیتانیوم و زیرکونیوم را در داخل استخوان فک قرار داده که نقشه ریشه دندان را ایفا میکند. این روش در مقایسه با کاشت دندان هزینه بالایی داشته و بالغ بر ۲5 سال ماندگاری دارد. متاسفانه همه افراد نمیتوانند ایمپلنت دندان را انجام دهند و شرط اصلی برای ایمپلنت، داشتن لثههای سالم است.
مزایای ایمپلنت دندان
مزایای زیاد این روش کاشت دندان سبب شده حتی با وجود قیمت بالای آن متقاضیان زیادی داشته باشد. از جمله مزایای ایمپلنت دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1ـ ایمپلنت دندان ماندگاری بسیار بالایی دارد و حداقل تا ۲۵ سال به همان کیفیت اولیه خود باقی میماند.
2ـ این روش کاشت از آسیب دیدن استخوانهای فک جلوگیری میکند. عدم پر کردن جای خالی دندانها پس از یک سال سبب از بین رفتن 25 درصدی استخوان فک میشود.
3ـ ایمپلنت دندان از لحاظ ساختار ظاهری کاملا مشابه با دندان طبیعی خود فرد بوده و قابل تشخیص نیست.
4ـ جلوگیری از بیماریهای لثه، عفونت و پوسیدگی از دیگر مزایای ایمپلنت دندان است.
5ـ با توجه به اینکه ایمپلنت دندانی بدون نیاز به تراشیدن دندانهای کناری انجام میگیرد، سبب محافظت از سایر دندانها میشود.
فرق کاشت با ایمپلنت
به طور کلی ایمپلنت و کاشت دندان از لحاظ مفهومی مشابه هم هستند چرا که هدف اصلی این دو راهکار درمانی پر کردن فضای خالی دندان است. اما برای درک بهتر تفاوت این دو در ادامه فرق ایمپلنت با کاشت دندان را برای شما بازگو میکنیم:
1ـ دندانپزشکان در کاشت دندان برای پر کردن جای خالی دندان از دندان مصنوعی استفاده میکنند. پایه، اباتمنت و تاج قسمتهای تشکیل دهنده ایمپلنت دندانی هستند که سبب استحکام بیشتر آن نسبت به دندان مصنوعی شدهاند. دندانپزشکان بخشهای تشکیل دهنده ایمپلنت را مرحله به مرحله در دهان قرار داده و در نهایت یک دندان بسیار زیبا، محکم و طبیعی را به شما تحویل میدهند.
2ـ یکی از روشهای کاشت دندان مصنوعی پل دندان بوده که در این روش دندانهای موجود در دهان فرد نقش تکیه گاه را برای دندان مصنوعی ایفا میکنند. در ایمپلنت دندانی پایه تیتانیومی درون استخوان فک نصب شده و سپس اباتمنت و تاج بر روی آن قرار میگیرد.
هر دوی این روش طول عمر و ماندگاری بالایی دارند اما کیفیت دندان مصنوعی پس از گذشت ۱۰ سال افت کرده و باید نسبت به تعویض و یا ترمیم آن اقدام کرد. ماندگاری ایمپلنت دندان به دلیل استفاده از پایه فلزی و دیگر بخشهای آن بسیار بیشتر از کاشت بوده و بالغ بر ۲۵ سال دوام دارد.
3ـ دیگر فرق ایمپلنت با کاشت دندان مراحل جراحی و نصب آن است. برای کاشت دندان پس از مراجعه به کلینیک دندانپزشکی ابتدا باید دندانها ارزیابی شده و مشاورههای لازم انجام گیرد. آماده کردن دندانها، نصب پروتز موقت و در نهایت نصب پروتز دائمی از دیگر مراحل کاشت دندان بوده که باید در کلینیکهای معتبر انجام شود. از مراحل ساخت و جراحی ایمپلنت دندان میتوان به انجام مشاوره اولیه، بررسی وضعیت دندانها توسط دندانپزشک، کاشت ایمپلنت، قرارگیری اباتمنت در استخوان فک، گرفتن قالب، نصب کردن تاج موقت و در نهایت نصب تاج دائم اشاره کرد.
هزینه کاشت دندان و ایمپلنت چقدر است؟
فرق ایمپلنت با کاشت دندان در هزینههای مربوط به آن بوده که قیمت ایمپلنت دندان بیشتر است. این هزینهها با توجه به مواردی همچون فرایندهای جراحی، کیفیت مواد، زمان درمان، دندانپزشک و کلینیک متغیر است. البته ایمپلنت دندان با بیمه میتواند درصدی از هزینهها را کاهش دهد. بعضی کلینیکها علاوه بر پذیرش بیمه کاشت دندان و ایمپلنت را نیز به صورت اقساطی انجام میدهند. در تهران بهترین کلینیک های دندانپزشکی با مجربترین پزشک ها وجود دارند. برای اطلاع از هزینه ایمپلنت دندان اقساطی تهران میتوانید به کلینیکهای دندانپزشکی معتبر مراجعه کنید.
در زیر لیست بیمه های طرف قرارداد با کلینیک آلما آورده شده است.
- بیمه کوثر
- بیمه پارسیان
- بیمه پاسارگاد
- بیمه آسیا
- بیمه آتیه سازان بیمه دانا
- بانک ملت
- بانک صادرات
- بانک رفاه
- بانک ملی
- بیمه ملت
- بیمه البرز
- بیمه ایران
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
سخن پایانی
کاشت دندان و ایمپلنت به یک معنا هستند و هر دو راهکارهایی برای پر کردن جای خالی دندان هستند. مراحل جراحی و نصب، دوام و ماندگاری، زمان اجرا، هزینه و … فرق ایمپلنت و کاشت دندان هستند. دندانپزشکان پس از ارزیابی و بررسی وضعیت دندانها و استخوان فک بهترین و مناسبترین راهکار را به شما پیشنهاد میدهند. اگر بنا به نظر پزشک امکان انجام ایمپلنت را داشته و هیچ گونه مشکلی در پرداخت هزینهها نداشتید، حتما از ایمپلنت دندان استفاده کنید چرا که ماندگاری بالاتری در مقایسه با کاشت دندان دارد.