کاشت دندان بدون ایمپلنت

در این مقاله خواهید خواند

کاشت دندان بدون ایمپلنت

کاشت دندان بدون ایمپلنت به روش‌هایی گفته می‌شود که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته از ایمپلنت استفاده نمی‌شود. این روش‌ها معمولاً کم‌ تهاجمی‌تر از ایمپلنت بوده و عوارض کمتری دارند. همچنین، هزینه آنها نسبت به ایمپلنت کمتر است.روش های متعددی برای جایگزین ایمپلنت وجود دارد و انتخاب روش مناسب کاشت دندان بدون ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد اما در نهایت تصمیم‌گیری در مورد اینکه کدام روش کاشت دندان برای شما مناسب است، باید توسط دندانپزشک انجام شود. دندانپزشک با توجه به شرایط دندانی و بودجه شما، بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهد داد. متخصصان ماهر و مجرب در کلینیک دندانپزشکی آلما مسلط به انواع روش های درمانی جهت جایگزینی دندان از دست رفته می باشند که با استفاده از محصولات و مواد با کیفیت و هزینه مناسب به مشتریان خود خدمات می دهند برای اطلاع از قیمت کاشت دندان و هم چنین هزینه ایمپلنت دندان با بیمه با مشاورین ما تماس بگیرید. 02166916624

ایمپلنت دندان چیست؟

در ابتدایی‌ترین مفهوم، ایمپلنت دندان جایگزینی است که شبیه یک دندان طبیعی است که از پایه‌های فلزی و پیچ مانند اغلب با تیتانیوم است، ساخته شده است که مانند دندان‌های واقعی عمل می‌کند. ایمپلنت‌های دندان معمولاً برای افرادی که به دنبال اجتناب از برخی جایگزین‌های سلامت دهان هستند، مانند پروتزهای مصنوعی یا بریج‌کاری دندانی که اغلب دردناک هستند، همیشه مناسب نیستند و هزینه زیادی دارند، ایده‌آل هستند. نوع جراحی ایمپلنت دندانی که برای بیمار استفاده می شود به عوامل مختلفی مانند نوع ایمپلنت مورد استفاده و وضعیت استخوان فک بستگی دارد.

چرا کاشت دندان انجام می شود؟

تعداد افرادی که می توانند مزایای کاشت دندان را دریافت کنند زیاد است اما بیشتر برای بیمارانی که:

  • یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید
  • یک استخوان فک کاملاً رشد یافته و رشد یافته داشته باشید
  • مشکلات متعددی برای سلامت دهان و دندان دارید
  • می خواهند کیفیت گفتار خود را بهبود بخشند
  • می خواهند کیفیت جویدن و بلع خود را بهبود بخشند
  • ساختار استخوانی قوی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید
  • آیا مایل و قادر به انجام عمل های پیوند استخوان بر روی آنها هستند

کاشت-دندان

 

کاشت دندان غیر جراحی

در حال حاضر گزینه های غیر جراحی ایمپلنت دندان برای بسیاری از بیماران در دسترس است. مزایای استفاده از این مسیر در هنگام کاشت دندان:

  • ایمن و قابل پیش بینی
  • زمان بهبودی کوتاه‌تری نسبت به جراحی سنتی کاشت دندان
  • برای ایمپلنت های دندان غیر جراحی نیازی به دوخت یا برش نیست
  • ناراحتی بسیار کمتری پس از عمل
  • زمان عملیات کوتاهتر

کل فرآیند کاشت دندان بدون جراحی با تصویرسازی سه بعدی دقیق، عمیق و پیچیده از دهان و استخوان های درون آن شروع می شود. این به تیم پزشکی سلامت دهان بیمار اجازه می دهد تا ساختار استخوان و استحکام استخوان های فک را به طور واضح و دقیق ارزیابی کند.

از طریق تصویربرداری سه بعدی، دندانپزشک شما می‌تواند به درستی قوی‌ترین استخوان دهان شما را ترسیم کند و می‌تواند طرحی ایجاد کند که قوی‌ترین ایمپلنت‌ها و سریع‌ترین زمان بهبودی را ایجاد کند.

 معایب کاشت دندان بدون جراحی

هر عمل دندانپزشکی خطراتی دارد، اما در طول سال‌ها این خطرات بسیار کوچک‌تر شده‌اند. با این حال، دندانپزشک شما احتمالاً در مورد چند خطر و مسائلی که باید پس از دریافت ایمپلنت دندان، چه از طریق جراحی یا نه، مراقب آنها باشید، هشدار می دهد.

بیشترین مشکلات مربوط به ایمپلنت دندان عبارتند از:

  • عفونتی که با مشاهده ایمپلنت ظاهر می شود
  • آسیب یا آسیب به نواحی دهان، از جمله آسیب به دندان های دیگر یا رگ های خونی در دهان
  • برخی از بیماران ممکن است درد عصبی خفیف تا خفیف را تجربه کنند که می تواند منجر به درد و گزگز و بی حسی در دندان های طبیعی، لثه ها، لب ها و سایر قسمت های دهان شود.
  • برخی از بیماران همچنین از مشکلات سینوسی پس از کاشت دندان شکایت دارند، به خصوص اگر ایمپلنت ها در فک بالا قرار گرفته باشند.

روش های جایگزین ایمپلنت دندان

تا همین چند سال پیش کاشت ایمپلنت دندان ملزم به جراحی بود. اما حالا کاشت دندان، بدون جراحی با روش های نوین امکان پذیر است.

در حال حاضر بسیاری از افراد هستند که بدون جراحی ایمپلنت دندان خود را انجام داده‌اند و اکثریت آنها از نتیجه رضایت کامل دارند.

وقتی نوبت به جایگزینی دندان های از دست رفته می رسد،ایمپلنت دندان بهترین گزینه است، با این حال، چندین گزینه جایگزین دندان دیگر وجود دارد که ممکن است به عنوان جایگزینی برای ایمپلنت دندان در نظر بگیرید.

  1. بریج دندانی

بریج دندان زمانی توصیه می شود که بیمار یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشد. توسط روکش های دندانی در دو طرف دندان از دست رفته پشتیبانی می شود. بریج های دندانی کاملاً در دهان شما ثابت می شوند و بیرون نمی لغزند یا شل نمی شوند و به شما امکان می دهند به راحتی صحبت کنید و غذا بخورید.

بریج های دندان طبیعی به نظر می رسند و به راحتی تمیز و نگهداری می شوند. همچنین روکش های دندانی روی دندان های همسایه از آسیب دیدگی و خارج شدن آنها از موقعیت جلوگیری می کند. با این حال، برای حمایت از بریج دندان باید دندان های مجاور قوی و سالم داشته باشید.

بریج-دندانی

  1. دندان مصنوعی

یکی از روش های جایگزینی دندان پروتز است که مزیت استفاده از آن ها راحتی و قابلیت جابجایی آن است. با در نظر گرفتن تعداد دندان ای ملزم به ترمیم ، پروتزهای کامل و جزئی در دسترس هستند:

  • پروتزهای جزئی: پروتزهای جزئی برای کسانی پشنهاد می شود که نیاز به جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته در فک بالا یا پایین دارند. این پروتزها از پایه هایی به رنگ لثه ساخته شده اند که دندان های جایگزین را نگه می دارند و به دندان های نگهدارنده شما متصل می شوند. گاهی اوقات، ممکن است برای اطمینان از مناسب بودن پروتزها، به روکش روی دندان های تکیه گاه خود نیاز داشته باشید.
  • پروتز کامل: پروتز کامل برای افرادی که تمام دندان هایشان را از دست داده یه به علت عفونت، درد، پوسیدگی یا دیگر مشکلات موجود مجبور به برداشتن مجموعه کامل هستند توصیه می‌شود. پروتز کامل بالایی با ایجاد مهر و موم با برجستگی های استخوانی، کام (سقف دهان) و لثه ها در جای خود نگه داشته می شود، در حالی که پروتز کامل تحتانی توسط ایمپلنت های دندانی (لنگر) در جای خود نگه داشته می شود.
  • پروتزهای ایمپلنت شده: پروتز با پشتیبانی از ایمپلنت یکی دیگر از گزینه های موجود است و به افرادی توصیه می شود که می خواهند عملکرد بایت و ثبات دندان مصنوعی شان بهبود یابد. این نوع پروتز بسیار کاربردی است، به ایمپلنت ها متصل و توسط آن ها پشتیبانی می شوند. با این حال، آنها به یک استخوان فک سالم و کافی برای حمایت از ایمپلنت نیاز دارند.

درمان بیماری لثه

یکی از جایگزین های ایمپلنت دندان، درمان بیماری لثه است. بیماری لثه می تواند باعث آسیب یا تخریب مینای دندان شما شود و به مرور زمان منجر به پوسیدگی و تشکیل حفره شود. بیماری شدید لثه حتی می تواند باعث لق شدن دندان های شما شود. اما، با مراقبت های احیا کننده مناسب، امکان ترمیم لثه ها وجود دارد.

درمان کانال ریشه

اگر عفونت تهدید کننده ای در داخل دندان شما وجود دارد، می توانید از درمان ریشه برای تمیز کردن دندان و تثبیت سلامت آن استفاده کنید. این جایگزین برای ایمپلنت های دندانی معمولاً زمانی استفاده می شود که آسیب یا پوسیدگی داخل دندان شما برداشته شود و با پر کردن جایگزین شود.

پس از برداشتن پالپ عفونی از دندان شما، پرکردگی در جای خود قرار می گیرد. یک تاج روی دندان قرار داده می شود تا از پوسیدگی یا عفونت بیشتر جلوگیری کند. اگر آسیب به دندان شما خیلی شدید نباشد، ممکن است حتی نیازی به روکش برای مهر و موم کردن دندان نداشته باشید.

درمان-کانال-ریشه

آیا اجتناب از انجام تمام این کارها یک گزینه محسوب نمی شود؟

گاهی اوقات ممکن است بخواهید از دندانپزشک یا هزینه درمان اجتناب کنید. اما، وقتی مشکلات دندان خود را نادیده می گیرید، جایگزین بسیار گران تر و درمان بعداً دشوار می شود.

اگر یک حفره یا عفونت دندان درمان نشود، می‌تواند باعث درد جدی شما شود که به مراقبت‌های دندانی بیشتری نیاز دارد. اگر دندانی را بیرون بیاورید و چیزی را در جای آن قرار ندهید، لثه‌ها، استخوان فک و سایر دندان‌های اطراف آن ممکن است فرسایش یافته و منجر به مشکلات مخرب‌تری شوند که بدون جراحی گسترده‌تر قابل رفع نیستند.

شاید بعضی از فراد به علت هزینه بالای کاشت دندان و ایمپلنت از درمان دندان خود صرف نظر کنند. خوشبختانه کلینیک دندنپزشکی آلما با بیشتر شرکت های معتبر بیمه طرف قرارداد است. شما می توانید از تمامی تخفیفات بیمه خود در دندانپزشکی آلما بر خوردار شوید.

برای اطلاع از خدمات دندانپزشکی بیمه خود رو نام آن کلیک کنید.

اگر دندان درد شدیدی را تجربه کرده اید و فکر می کنید ممکن است به درمان ایمپلنت دندان نیاز داشته باشید، تیم حرفه ای “کلینیک آلما” می تواند به شما کمک کند. ما تجربه ای در روش های دندانپزشکی غیرتهاجمی بدون درد داریم که می تواند به شما در حرکت به سمت دهان سالم کمک کند.

شما می توانید برای دریافت مشاوره و یا نوبت با ما تماس بگیرید:

  • آدرس : خیابان جمالزاده شمالی – پایین تر از بلوارکشاورز- نبش چهار راه قدر پلاک ۳۲۹ طبقه دوم
  • شماره تماس : ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴
5/5 - (4 امتیاز)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان یکی از پیشرفته ترین روش های درمانی در دندانپزشکی است که به منظور جایگزینی دندان های از دست رفته به کار می رود. این روش نه تنها به بهبود ظاهر و عملکرد دندان ها کمک می کند، بلکه کیفیت زندگی بیماران را نیز افزایش می دهد. با این حال بسیاری از افراد سیگاری این سوال را در ذهن خود دارند که آیا طرح درمان ایمپلنت برای آن ها که جایگزین دندان خالی شود وجود دارد یا خیر؟ میزان موفقیت ایمپلنت دندان در افراد سیگاری بستگی به شرایط استخوان فک، مدت زمان بی دندانی و سلامت لثه و… دارد.

مشاهده
پیاده-روی-بعد-از-ایمپلنت

پیاده روی بعد از ایمپلنت

پیاده روی جزو روتین برنامه بعضی از افراد می باشد و نمی توانند آن را ترک کنند، با این حال توصیه می شود که فعالیت های بدنی را حداقل یک هفته پس از جراحی و ایمپلنت دندان حفظ کنید، به خصوص اگر چندین ایمپلنت انجام شده باشد. این مدت زمان بستگی به روش شما و نحوه واکنش بدن شما تا کنون دارد. پس از آن دوره کوتاه استراحت و استراحت، می توانید به برنامه تمرینی معمول خود بازگردید. پیاده روی بعد از ایمپلنت می تواند عوارضی مانند خون ریزی لثه، درد و کاهش قدرت جسمانی را به همراه داشته باشد.

مشاهده
انواع پروتز ایمپلنت

انواع پروتز ایمپلنت

پروتز ایمپلنت دندان یکی از پیشرفت های بزرگ در دندانپزشکی مدرن است که به افراد کمک می کند تا عملکرد و زیبایی دندان های خود را باز گردانند. این روش پرکاربرد در دندان پزشکی ایجاد کرده و راه حلی طولانی برای افرادی که به دنبال جایگزینی دندان های از دست رفته خود هستند ارائه می دهد. این نوع پروتز ها به عنوان راه حلی دائمی برای جای خالی دندان ها محسوب می شوند و می توانند کیفیت زندگی بیماران را به طرز چشمگیری بهبود ببخشند. در این مقاله به بررسی انواع پروتز ایمپلنت، قیمت پروتز ایمپلنت و پروتز ایمپلنت فک

مشاهده
ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

چند سال بعد از کشیدن دندان میتوان ایمپلنت کرد؟ اینکه شما برای ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان اقدام کنید هیچ مشکلی وجود ندارد. کشیدن دندان و ایمپلنت همزمان در صورت سلامت لثه ها امکان پذیر است اما به طور استاندارد باید حدود 10 هفته صبر کنید. بنابراین تعداد سال هایی که سپری کرده اید مهم نیست. 3، 5، 10 یا هر تعداد سال گذشته، هنوز هم می توانید جراحی ایمپلنت دندان خود را انجام دهید. اما سوال اینجاست؛ تراکم استخوان شما چقدر است؟در کلینیک تخصصی آلما اطلاعات قابل توجهی در مورد سلامت دهان و تراکم استخوان دندان در

مشاهده