جرم گیری کامپوزیت دندان

در این مقاله خواهید خواند

جرم گیری کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان

جرم گیری کامپوزیت دندان از بهترین و متداول ترین روش های ترمیم و زیبایی دندان می باشد. کامپوزیت ماده ای است که برای بازسازی دندان استفاده می شود و حدودا بین 5 تا 7 سال دوام دارد. کلینیک دندانپزشکی آلما از بهترین مراکز کامپوزیت دندان در تهران می باشد که می توانید با مراجعه به کلینیک از مشاوره با دندانپزشکان متخصص به صورت رایگان استفاده کنید و لبخندی زیبا و درخشان داشته باشید. برای استفاده از خدمات مربوط به ایمپلنت دندان، کامپوزیت دندان و همچنین اطلاع از قیمت کامپوزیت دندان، خدمات جرمگیری دندان و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما می‌توانید با شماره‌های ۶۶۹۱۷۴۲۱ ۰۲۱   – 02166917450 تماس بگیرید.

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت دندان ماده ای هم رنگ دندان و از جنس پلیمر می باشد که پزشک متخصص از آن برای رفع نواقص دندان مانند بدفرمی، بدرنگی، فواصل و شکستگی های دندان استفاده می کند.

جرم گیری کامپوزیت دندان
جرم گیری کامپوزیت دندان

چرا جرم گیری برای دندان کامپوزیت شده اهمیت دارد؟

به دلایل مختلفی در دهان افراد جرم ایجاد می شود. باکتری های موجود در دهان با استفاده از بزاق و پروتئین های موجود، لایه هایی در سطح دندان ایجاد می کنند. اسیدها و قندهای غذا با چسبیدن به این لایه ها سبب تشکیل پلاک می شوند. این پلاک ها به مرور زمان سبب پوسیدگی دندان و لثه فرد می شوند. اگر دندان خود را کامپوزیت کرده اید در صورتی که می خواهید زیبایی دندان های خود را برای مدت زمان بیشتری حفظ کنید لازم است که جرم گیری را انجام داده و به این موضوع اهمیت دهید.

تفاوت جرم گیری دندان کامپوزیت شده با دندان طبیعی

به طور کلی روش ها و ابزار مورد استفاده در جرم گیری با توجه به شرایط بیمار و لثه او، مقدار و نوع جرم دندان شخص انتخاب می شوند. با این حال دندانپزشک برای دندان های کامپوزیت شده با دقت و ظرافت بیشتری کار می کند.

انواع جرم گیری دندان

  • جرم گیری با روش دستی: در این روش دندانپزشک با ابزاری فلزی به نام جرم گیر، پلاک دندان را می تراشد.
  • جرم گیری با روش اولتراسونیک: در این روش از دستگاهی که دارای نوک فلزی به همراه اسپری آب است، استفاده می شود. اسپری آب به شستن پلاک ها از روی دندان کمک می کند و نوک فلزی پلاک های دندانی زیر خط لثه را می تراشد.
  • جرم گیری با روش لیزر: در این روش از نور آبی لیزر برای پاکسازی استفاده می شود. در این روش جرم گیری به خوبی انجام شده و با سرعت بالایی انجام می گیرد و در رفعه التهاب لثه بسیار موثر است.
جرم گیری کامپوزیت دندان
جرم گیری کامپوزیت دندان

عوامل موثر بر هزینه جرم گیری دندان

عواملی مانند مقدار جرم جمع شده بر روی دندان، تعداد جلسات مورد نیاز برای جرم گیری و چکاپ و رادیوگرافی بر هزینه کلی جرم گیری دندان تاثیرگذارند.

عوارض جرم گیری دندان

احتمال عوارض و خطر جرم گیری دندان بسیار پایین است اما احتمال خطر التهاب و عفونت وجود دارد. به همین دلیل دندانپزشک استفاده از دهانشویه مخصوص را برای چند روز یا هفته توصیه می کند. همچنین احتمال درد و حساسیت دندان و لثه برای چند روز وجود دارد و بیمار در صورتی که با بدتر شدن درد و التهاب، تب بالا و خونریزی لثه ها و حالت تهوع و استفراغ رو به رو شد باید سریعا به دندانپزشک خود مراجعه کند.

مراقبت های پس از جرم گیری دندان

مراقبت های پس از جرم گیری شامل رعایت بهداشت دهان و دندان مانند مسواک زدن و نخ دندان کشیدن و همچنین پایبندی به رژیم غذایی سالم و متعادل می باشد.

کلینیک دندانپزشکی آلما از مراکز معتبر بهداشت دهان و دندان می باشد که با بیمه های معتبر کشور طرف قرارداد می باشد. برای کسب اطلاع از خدمات دندانپزشکی، بیمه شدگان عزیز می تواند روی نام بیمه خود کلیک کنند.

کلینیک آلما دنتال با بهترین دندانپزشکان، بالاترین کیفی خدمات را ارائه می دهد.

سوالات متداول

تفاوت جرم گیری دندان کامپوزیت شده با دندان طبیعی در چیست؟

روش ها و ابزار استفاده شده در جرم گیری با توجه به شرایط دندان و لثه بیمار انتخاب شده و تفاوتی ندارد. با این حال متخصص برای دندان کامپوزیت شده ظرافت و دقت بیشتری را به کار می برد.

بهترین کلینیک برای دریافت خدمات مربوط به جرم گیری کامپوزیت دندان در محدوده انقلاب کدام است؟

کلینیک آلما از بهترین کلینیک های مربوط به ارائه خدمات مربوط به جرم گیری دندان می باشد. کلینیک آلما در خیابان جمالزاده شمالی – پایین تر از بلوار کشاورز – نبش چهار راه قدر – پلاک ۳۲۹ واحد دوم واقع است.

چه عواملی بر هزینه جرم گیری دندان موثرند؟

عواملی مانند مقدار تجمع جرم بر روی دندان، تعداد جلسات مورد نیاز برای جرم گیری و هزینه های چکاپ و رادیوگرافی بر هزینه کلی جرم گیری دندان تاثیرگذارند.

عوارض جرم گیری دندان کدام اند؟

خطر و عوارض جرم گیری دندان بسیار کم هستند و به ندرت رخ می دهند اما احتمال عفونت و التهاب ، درد و حساسیت دندان و لثه وجود دارد.

5/5 - (1 امتیاز)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان یکی از پیشرفته ترین روش های درمانی در دندانپزشکی است که به منظور جایگزینی دندان های از دست رفته به کار می رود. این روش نه تنها به بهبود ظاهر و عملکرد دندان ها کمک می کند، بلکه کیفیت زندگی بیماران را نیز افزایش می دهد. با این حال بسیاری از افراد سیگاری این سوال را در ذهن خود دارند که آیا طرح درمان ایمپلنت برای آن ها که جایگزین دندان خالی شود وجود دارد یا خیر؟ میزان موفقیت ایمپلنت دندان در افراد سیگاری بستگی به شرایط استخوان فک، مدت زمان بی دندانی و سلامت لثه و… دارد.

مشاهده
پیاده-روی-بعد-از-ایمپلنت

پیاده روی بعد از ایمپلنت

پیاده روی جزو روتین برنامه بعضی از افراد می باشد و نمی توانند آن را ترک کنند، با این حال توصیه می شود که فعالیت های بدنی را حداقل یک هفته پس از جراحی و ایمپلنت دندان حفظ کنید، به خصوص اگر چندین ایمپلنت انجام شده باشد. این مدت زمان بستگی به روش شما و نحوه واکنش بدن شما تا کنون دارد. پس از آن دوره کوتاه استراحت و استراحت، می توانید به برنامه تمرینی معمول خود بازگردید. پیاده روی بعد از ایمپلنت می تواند عوارضی مانند خون ریزی لثه، درد و کاهش قدرت جسمانی را به همراه داشته باشد.

مشاهده
انواع پروتز ایمپلنت

انواع پروتز ایمپلنت

پروتز ایمپلنت دندان یکی از پیشرفت های بزرگ در دندانپزشکی مدرن است که به افراد کمک می کند تا عملکرد و زیبایی دندان های خود را باز گردانند. این روش پرکاربرد در دندان پزشکی ایجاد کرده و راه حلی طولانی برای افرادی که به دنبال جایگزینی دندان های از دست رفته خود هستند ارائه می دهد. این نوع پروتز ها به عنوان راه حلی دائمی برای جای خالی دندان ها محسوب می شوند و می توانند کیفیت زندگی بیماران را به طرز چشمگیری بهبود ببخشند. در این مقاله به بررسی انواع پروتز ایمپلنت، قیمت پروتز ایمپلنت و پروتز ایمپلنت فک

مشاهده
ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

چند سال بعد از کشیدن دندان میتوان ایمپلنت کرد؟ اینکه شما برای ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان اقدام کنید هیچ مشکلی وجود ندارد. کشیدن دندان و ایمپلنت همزمان در صورت سلامت لثه ها امکان پذیر است اما به طور استاندارد باید حدود 10 هفته صبر کنید. بنابراین تعداد سال هایی که سپری کرده اید مهم نیست. 3، 5، 10 یا هر تعداد سال گذشته، هنوز هم می توانید جراحی ایمپلنت دندان خود را انجام دهید. اما سوال اینجاست؛ تراکم استخوان شما چقدر است؟در کلینیک تخصصی آلما اطلاعات قابل توجهی در مورد سلامت دهان و تراکم استخوان دندان در

مشاهده