Warning: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums. (WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org. Please contact your server administrator.) in /home/almadental/public_html/wp-admin/includes/translation-install.php on line 68
ایمپلنت پایه کوتاه | کلینیک دندانپزشکی آلما

ایمپلنت پایه کوتاه

در این مقاله خواهید خواند

ایمپلنت پایه کوتاه

ایمپلنت پایه کوتاه (Short implant) نوعی ایمپلنت دندانی است که طول آن کمتر از ایمپلنت معمولی است. این نوع ایمپلنت ها معمولاً بین 5 تا 8 میلی متر طول دارند و برای جایگزینی دندان های از دست رفته در مناطقی که استخوان فک کافی برای قرار دادن ایمپلنت های بلند وجود ندارد، استفاده می شوند. ایمپلنت پایه کوتاه برای جایگزینی دندان های از دست رفته در هر دو فک بالا و پایین مناسب هستند. آنها می توانند برای جایگزینی یک دندان واحد، چندین دندان یا حتی کل فک استفاده شوند. ایمپلنت پایه کوتاه زمانی در  “کلینیک دندانپزشکی آلما” استفاده می شوند که استخوان کمتری برای قرار دادن آنها وجود داشته باشد.

افرادی که تحت پوشش این بیمه ها هستند، می توانند برای کاهش در هزینه های خود به ما مراجعه نمایند. بسیاری از خدمات دندان پزشکی مانند ایمپلنت با بیمه انجام می شود. جهت استعلام بیمه و اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان 1403 با ما تماس بگیرید. 02166916624

استفاده از ایمپلنت های دندانی کوتاه

در این کلینیک ایمپلنت کوتاه کم تهاجمی، به حجم استخوان موجود برای کاشت ایمپلنت و حمایت نهایی مورد نیاز برای تاج های دندانی می پردازند. در کلینیک آلما به جای تمرکز بر تلاش برای افزودن استخوان بیشتر با پیوند، به راه‌هایی برای استفاده از حجم استخوان موجود پرداخته میشود. متخصصان دندانپزشکی در کلینیک آلما همواره در تلاش اند با استفاده از تکنیک های روز دنیا و بهترین تجهیزات در روند سلامت دهان و دندان بیماران، قدمی بردارند. از دیگر مزایای این کلینیک این است که با بسیاری از بیمه های پایه و تکمیلی مانند بیمه بانک رفاه، بیمه آسیا، بیمه ایران، بیمه دانا و… طرف قرارداد می باشد.

ایمپلنت دندان برای موارد زیر استفاده می شود:

  • جایگزین دندان های از دست رفته یا شکستگی های غیر قابل ترمیم
  • پشتیبانی از پروتزهای ثابت و متحرک
  • (نگهدارنده) پروتز فک و صورت
  • به عنوان پایه برای حرکت ارتودنسی

استفاده-از-ایمپلنت-های-دندانی-کوتاه

چه زمانی از ایمپلنت پایه کوتاه استفاده می کنند؟

مینی ایمپلنت دندان تقریباً نصف قطر یک ایمپلنت دندان معمولی است. این فواید زیادی دارد و همچنین می‌توان از آن‌ها در شرایطی استفاده کرد که ایمپلنت‌های معمولی نمی‌توانند استفاده شوند. اگر نیاز به کاشت ایمپلنت در فضای باریک باشد، مینی ایمپلنت به دلیل اندازه کوچکتر روش ارجح است اندازه کوچک مینی ایمپلنت اغلب به این معنی است که برای قرار دادن ایمپلنت نیازی به ایجاد برشی نیست. آنها معمولاً می توانند درست از طریق لثه به استخوان وارد شوند. این امر نیاز به دوره نقاهت را از بین می برد و معمولاً ترمیم را می توان بلافاصله یا فقط مدت کوتاهی پس از آن انجام داد.

در اصل از آنها برای جلوگیری از برخورد با عصب استفاده می شود که بسیار نزدیک به موقعیتی است که ایمپلنت باید در آن قرار داده شود. در درجه اول این ناحیه دندان آسیاب پایین است، اما می توان از آنها در مناطقی که دسترسی به آن مشکل است یا در مناطقی که استخوان کافی وجود ندارد نیز استفاده کرد.

به دلیل پیشرفت های تکنولوژیکی، گرایشی به سمت کمتر پیوند استخوان و استفاده از ایمپلنت های کوتاهتر وجود دارد. در گذشته، برخی پزشکان به طور معمول ابتدا در نواحی با استخوان محدود، محل هایی را برای کاشت ایمپلنت پیوند می زند.

نسبت تاج به ایمپلنت، هنگام در نظر گرفتن موفقیت ایمپلنت های کوتاه اهمیت دارد. در “کلینیک دندانپزشکی آلما”، ریشه بلندتر اغلب به این معنی است که قوی‌تر است و توانایی بیشتری برای حمایت از بریج دندان دارد. اگر بار جانبی به دندان وارد کنید، درست زیر نقطه میانی ریشه می چرخد. وقتی شروع به نسبت 1:1 تاج به ریشه کنید، همه چیز نامطلوب خواهد شد. ایمپلنت مانند دندان نیست زیرا با استخوان یکپارچه شده و نمی چرخد. بنابراین مقایسه نسبت تاج دندان به ریشه با نسبت تاج به ایمپلنت متفاوت است.

مزایای ایمپلنت پایه کوتاه

در بیمارانی که ارتفاع استخوان عمودی محدودی دارند، قرار دادن ایمپلنت معمولی گسترده می‌شود زیرا به روش‌های تقویتی نیاز است که منجر به عوارض بیشتر محل، زمان کلی طولانی‌تر توانبخشی و هزینه‌های بالاتر می‌شود.
به نظر می رسد کاشت ایمپلنت دندانی کوتاه یکی از روش های جایگزین مناسب، ساده و قابل پیش بینی برای جلوگیری از اعمال جراحی پیشرفته در مواردی با موانع آناتومیکی و عدم دسترسی به استخوان باشد.
با پیشرفت در هندسه میکرو و ماکرو ایمپلنت ها، که باعث افزایش تماس ایمپلنت استخوان و استفاده از پروتکل های پروتز جراحی تطبیقی ​​می شود، ایمپلنت های دندانی کوتاه به یک گزینه درمانی امیدوارکننده و قابل اعتماد با نرخ بقای مشابه ایمپلنت های معمولی و پیش آگهی رضایت بخش تبدیل شده اند.

مزایای-ایمپلنت-پایه-کوتاه

معایب ایمپلنت پایه کوتاه

از آنجایی که آنها کوتاه‌تر هستند، نسبت به ایمپلنت استاندارد شما فضای کمتری برای لنگر دارند و به همین دلیل برای حمایت از تاج‌های منفرد، به‌ویژه در مناطقی از دهان که فشار بایت بیشتری وارد می‌شود، ایده‌آل نیستند. در عوض، ایمپلنت‌های کوتاه‌تر در جایی که دندان‌های مصنوعی برای استحکام بیشتر به هم متصل هستند، بهتر عمل می‌کنند.

نکته اصلی این است که با توجه به موقعیت‌های مناسب، کارکرد ایمپلنت‌های کوتاه کاملاً ثابت شده است. در نتیجه، بیمارانی که دارای انواع کوتاه‌تر هستند، اغلب از نیاز به جراحی پیوند استخوان و یا قرار دادن عصب اجتناب می‌کنند. در نهایت این می تواند هزینه و زمان فرآیند را کاهش دهد.

هزینه ایمپلنت دندان بسیار سنگین است و بسیاری از افراد از پس هزینه های آن بر نمی آیند. باتوجه به نوع تعهداتی که با بیمه خود دارید امکان دارد بخشی از این هزینه را بیمه شما پوشش دهد. برای اطلاع از خدمات دندانپزشکی بیمه خود و پوشش هزینه های ایمپلنت روی نام بیمه مدنظر کلیک کنید.

سوالات متداول:

ایمپلنت دندانی کوتاه چه زمانی استفاده می شود؟

ایمپلنت های دندانی کوتاه زمانی استفاده می شوند که استخوان کمتری برای قرار دادن آنها وجود داشته باشد

در چه مواردی از ایمپلنت دندان استفاده می شود؟

جایگزینی دندان های از دست رفته یا شکستگی های غیر قابل ترمیم/ پشتیبانی از پروتزهای ثابت و متحرک/ لنگر (نگهدارنده) پروتز فک و صورت. به عنوان پایه برای حرکت ارتودنسی

هزینه ایمپلنت چقدر است؟

شما باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید و پزشک شما تشخیص دهد که چه نوع ایمپلنتی با توجه به دندان های شما مناسب است

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

ایمپلنت دندان یکی از پیشرفته ترین روش های درمانی در دندانپزشکی است که به منظور جایگزینی دندان های از دست رفته به کار می رود. این روش نه تنها به بهبود ظاهر و عملکرد دندان ها کمک می کند، بلکه کیفیت زندگی بیماران را نیز افزایش می دهد. با این حال بسیاری از افراد سیگاری این سوال را در ذهن خود دارند که آیا طرح درمان ایمپلنت برای آن ها که جایگزین دندان خالی شود وجود دارد یا خیر؟ میزان موفقیت ایمپلنت دندان در افراد سیگاری بستگی به شرایط استخوان فک، مدت زمان بی دندانی و سلامت لثه و… دارد.

مشاهده
پیاده-روی-بعد-از-ایمپلنت

پیاده روی بعد از ایمپلنت

پیاده روی جزو روتین برنامه بعضی از افراد می باشد و نمی توانند آن را ترک کنند، با این حال توصیه می شود که فعالیت های بدنی را حداقل یک هفته پس از جراحی و ایمپلنت دندان حفظ کنید، به خصوص اگر چندین ایمپلنت انجام شده باشد. این مدت زمان بستگی به روش شما و نحوه واکنش بدن شما تا کنون دارد. پس از آن دوره کوتاه استراحت و استراحت، می توانید به برنامه تمرینی معمول خود بازگردید. پیاده روی بعد از ایمپلنت می تواند عوارضی مانند خون ریزی لثه، درد و کاهش قدرت جسمانی را به همراه داشته باشد.

مشاهده
انواع پروتز ایمپلنت

انواع پروتز ایمپلنت

پروتز ایمپلنت دندان یکی از پیشرفت های بزرگ در دندانپزشکی مدرن است که به افراد کمک می کند تا عملکرد و زیبایی دندان های خود را باز گردانند. این روش پرکاربرد در دندان پزشکی ایجاد کرده و راه حلی طولانی برای افرادی که به دنبال جایگزینی دندان های از دست رفته خود هستند ارائه می دهد. این نوع پروتز ها به عنوان راه حلی دائمی برای جای خالی دندان ها محسوب می شوند و می توانند کیفیت زندگی بیماران را به طرز چشمگیری بهبود ببخشند. در این مقاله به بررسی انواع پروتز ایمپلنت، قیمت پروتز ایمپلنت و پروتز ایمپلنت فک

مشاهده
ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان

چند سال بعد از کشیدن دندان میتوان ایمپلنت کرد؟ اینکه شما برای ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان اقدام کنید هیچ مشکلی وجود ندارد. کشیدن دندان و ایمپلنت همزمان در صورت سلامت لثه ها امکان پذیر است اما به طور استاندارد باید حدود 10 هفته صبر کنید. بنابراین تعداد سال هایی که سپری کرده اید مهم نیست. 3، 5، 10 یا هر تعداد سال گذشته، هنوز هم می توانید جراحی ایمپلنت دندان خود را انجام دهید. اما سوال اینجاست؛ تراکم استخوان شما چقدر است؟در کلینیک تخصصی آلما اطلاعات قابل توجهی در مورد سلامت دهان و تراکم استخوان دندان در

مشاهده