ایمپلنت پایه کوتاه

در این مقاله خواهید خواند

ایمپلنت پایه کوتاه

استفاده از ایمپلنت های دندانی کوتاه

ایمپلنت پایه کوتاه زمانی در  “کلینیک دندانپزشکی آلما” استفاده می شوند که استخوان کمتری برای قرار دادن آنها وجود داشته باشد. در این کلینیک ایمپلنت کوتاه کم تهاجمی، به حجم استخوان موجود برای کاشت ایمپلنت و حمایت نهایی مورد نیاز برای تاج های دندانی می پردازند. در کلینیک آلما به جای تمرکز بر تلاش برای افزودن استخوان بیشتر با پیوند، به راه‌هایی برای استفاده از حجم استخوان موجود پرداخته میشود. برخی از ابزارهای این کار عبارتند:

ایمپلنت دندان برای موارد زیر استفاده می شود:

  • جایگزین دندان های از دست رفته یا شکستگی های غیر قابل ترمیم
  • پشتیبانی از پروتزهای ثابت و متحرک
  • (نگهدارنده) پروتز فک و صورت
  • به عنوان پایه برای حرکت ارتودنسی
ایمپلنت پایه کوتاه
ایمپلنت پایه کوتاه

چه زمانی از ایمپلنت پایه کوتاه استفاده می کنند؟

مینی ایمپلنت دندان تقریباً نصف قطر یک ایمپلنت دندان معمولی است. این فواید زیادی دارد و همچنین می‌توان از آن‌ها در شرایطی استفاده کرد که ایمپلنت‌های معمولی نمی‌توانند استفاده شوند. اگر نیاز به کاشت ایمپلنت در فضای باریک باشد، مینی ایمپلنت به دلیل اندازه کوچکتر روش ارجح است اندازه کوچک مینی ایمپلنت اغلب به این معنی است که برای قرار دادن ایمپلنت نیازی به ایجاد برشی نیست. آنها معمولاً می توانند درست از طریق لثه به استخوان وارد شوند. این امر نیاز به دوره نقاهت را از بین می برد و معمولاً ترمیم را می توان بلافاصله یا فقط مدت کوتاهی پس از آن انجام داد.

در اصل از آنها برای جلوگیری از برخورد با عصب استفاده می شود که بسیار نزدیک به موقعیتی است که ایمپلنت باید در آن قرار داده شود. در درجه اول این ناحیه دندان آسیاب پایین است، اما می توان از آنها در مناطقی که دسترسی به آن مشکل است یا در مناطقی که استخوان کافی وجود ندارد نیز استفاده کرد.

به دلیل پیشرفت های تکنولوژیکی، گرایشی به سمت کمتر پیوند استخوان و استفاده از ایمپلنت های کوتاهتر وجود دارد. در گذشته، برخی پزشکان به طور معمول ابتدا در نواحی با استخوان محدود، محل هایی را برای کاشت ایمپلنت پیوند می زند.

نسبت تاج به ایمپلنت، هنگام در نظر گرفتن موفقیت ایمپلنت های کوتاه اهمیت دارد. در “کلینیک دندانپزشکی آلما”، ریشه بلندتر اغلب به این معنی است که قوی‌تر است و توانایی بیشتری برای حمایت از بریج دندان دارد. اگر بار جانبی به دندان وارد کنید، درست زیر نقطه میانی ریشه می چرخد. وقتی شروع به نسبت 1:1 تاج به ریشه کنید، همه چیز نامطلوب خواهد شد. ایمپلنت مانند دندان نیست زیرا با استخوان یکپارچه شده و نمی چرخد. بنابراین مقایسه نسبت تاج دندان به ریشه با نسبت تاج به ایمپلنت متفاوت است.

مزایای ایمپلنت پایه کوتاه

در بیمارانی که ارتفاع استخوان عمودی محدودی دارند، قرار دادن ایمپلنت معمولی گسترده می‌شود زیرا به روش‌های تقویتی نیاز است که منجر به عوارض بیشتر محل، زمان کلی طولانی‌تر توانبخشی و هزینه‌های بالاتر می‌شود.
به نظر می رسد کاشت ایمپلنت دندانی کوتاه یکی از روش های جایگزین مناسب، ساده و قابل پیش بینی برای جلوگیری از اعمال جراحی پیشرفته در مواردی با موانع آناتومیکی و عدم دسترسی به استخوان باشد.
با پیشرفت در هندسه میکرو و ماکرو ایمپلنت ها، که باعث افزایش تماس ایمپلنت استخوان و استفاده از پروتکل های پروتز جراحی تطبیقی ​​می شود، ایمپلنت های دندانی کوتاه به یک گزینه درمانی امیدوارکننده و قابل اعتماد با نرخ بقای مشابه ایمپلنت های معمولی و پیش آگهی رضایت بخش تبدیل شده اند. و نیازهای بیمار

معایب ایمپلنت پایه کوتاه

از آنجایی که آنها کوتاه‌تر هستند، نسبت به ایمپلنت استاندارد شما فضای کمتری برای لنگر دارند و به همین دلیل برای حمایت از تاج‌های منفرد، به‌ویژه در مناطقی از دهان که فشار بایت بیشتری وارد می‌شود، ایده‌آل نیستند. در عوض، ایمپلنت‌های کوتاه‌تر در جایی که دندان‌های مصنوعی برای استحکام بیشتر به هم متصل هستند، بهتر عمل می‌کنند.

نکته اصلی این است که با توجه به موقعیت‌های مناسب، کارکرد ایمپلنت‌های کوتاه کاملاً ثابت شده است. در نتیجه، بیمارانی که دارای انواع کوتاه‌تر هستند، اغلب از نیاز به جراحی پیوند استخوان و/یا قرار دادن عصب اجتناب می‌کنند. در نهایت این می تواند هزینه و زمان فرآیند را کاهش دهد.

سوالات متداول:

ایمپلنت دندانی کوتاه چه زمانی استفاده می شود؟

ایمپلنت های دندانی کوتاه زمانی استفاده می شوند که استخوان کمتری برای قرار دادن آنها وجود داشته باشد

در چه مواردی از ایمپلنت دندان استفاده می شود؟

جایگزینی دندان های از دست رفته یا شکستگی های غیر قابل ترمیم/ پشتیبانی از پروتزهای ثابت و متحرک/ لنگر (نگهدارنده) پروتز فک و صورت. به عنوان پایه برای حرکت ارتودنسی

هزینه ایمپلنت چقدر است؟

شما باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید و پزشک شما تشخیص دهد که چه نوع ایمپلنتی با توجه به دندان های شما مناسب است

به این مطلب امتیاز دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

ارتودنسی ثابت سرامیکی

ارتودنسی ثابت سرامیکی

ارتودنسی ثابت سرامیکی، یکی از تکنیک‌های پیشرفته در علم ارتودنسی است که برای اصلاح و بهبود ترتیب و تنظیم دندان‌ها و فک‌ها به کار می‌رود. در این روش، از اقلام سرامیکی با کیفیت بالا به عنوان براکت‌ها و سیم‌های ارتودنسی استفاده می‌شود که تا حد امکان به دندان‌ها تطابق داده می‌شوند و از نظر ظاهری بسیار زیبا هستند. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد ارتودنسی سرامیکی این است که این روش تأثیر حداقلی بر روی ظاهر بیمار دارد، زیرا براکت‌ها به رنگ دندان‌ها یا شفافیت نزدیکی دارند و اغلب به سختی تشخیص داده می‌شوند. این امر باعث می‌شود که افراد

مشاهده
ارتودنسی الاینر

ارتودنسی الاینر

ارتودنسی دندان شفاف ارتودنسی الاینر : امروزه افراد بیشتر از گذشته به سلامت دندان ها و زیبایی آنها می پردازند ولی ممکن است شما در مورد انجام ارتودنسی به دلیل درد و ناراحتی که ممکن است ایجاد کند، نگران باشید. بسیاری از مردم در مورد استفاده از بریس های سنتی تردید دارند. پیشرفت در دندانپزشکی و به ویژه ارتودنسی، روش انجام کارها را به شدت تغییر داده است. در حال حاضر افراد بیشتری، به ویژه بزرگسالان، در مقایسه با گذشته، درمان های جدید ارتودنسی را انتخاب می کنند. اگر هنوز به طور قطعی نمیدانید که از کدام روش برای ارتودنسی

مشاهده
بهترین آنتی بیوتیک عفونت دندان

بهترین آنتی بیوتیک عفونت دندان

عفونت دندان آبسه دندان یا همان عفونت دندان یک مشکل شایع است که به دنبال تخریب مینای دندان توسط باکتری‌های موجود در دهان اتفاق میفتد. مینای دندان به دلیل عدم رعایت بهداشت دچار پوسیدگی می‌شود و احتمال عفونت دندان و لثه را بالا می‌برد. در برخی موارد نیز عفونت دندان به دلیل جراحات حاصل از کشیدن دندان یا جراحی‌ها ایجاد می‌شود. در این مقاله با توضیح مختصری درمورد پریودنتال و علت علائم ایجاد آن به بررسی بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت دندان می پردازیم. پزشکان دندانپزشکی آلما با دقت و بررسی تمام نکات مربوط به علت عفونت و شرایط سلامت

مشاهده
جدا شدن کامپوزیت دندان

جدا شدن کامپوزیت دندان

آسیب های کامپوزیت دندان کامپوزیت دندان یک روش درمانی و ترمیمی در دندانپزشکی است. این کار به منظور ترمیم دندان، تغییر رنگ و فرم دندان انجام می شود. کامپوزیت ماده ای خمیری شکل است که از جنس رزین ساخته شده و هم رنگ دندان می باشد. پزشک متخصص این ماده خمیری شکل را روی دندان فرم می دهد و سپس به کمک اشعه ای خاص روی دندان تثبیت می کند. کامپوزیت دارای انواع مختلفی است که شامل ماکروفیل، میکروفیل، هیبریدی و نانو کامپوزیت می شود. کامپوزیت ماکروفیل از ذرات کوچکی ساخته شده است و همین امر سبب شده که استحکام

مشاهده