علائم به عصب رسیدن دندان

در این مقاله خواهید خواند

علائم به عصب رسیدن دندان

علائم به عصب رسیدن دندان

دندان درد چیزی است که می تواند تقریباً همه را غافلگیر کند و حتی سخت ترین افراد را نیز به زانو درآورد. هنگامی که دندان درد برای اولین بار ایجاد می شود، می تواند خوردن غذاهای مورد علاقه شما یا حتی لذت بردن از یک فنجان آب یخ را دردناک و ناراحت کننده کند. درد شدید دندان معمولاً بدون حمایت مستقیم پزشک بهبود نمی یابد اما اگر درد کم باشد، با آرام بخش ها بهبود می یابد. با ما همراه باشید تا به بررسی علائم به عصب رسیدن دندان بپردازیم.

در شدیدترین موارد، جراحی دهان ممکن است برای درمان علت دندان درد، که می تواند به دلیل چیزی شبیه آسیب عصبی باشد، لازم باشد. اگر دندان درد دارید، هرچه سریعتر به دندانپزشکتان مراجعه کنید. هر چه بیشتر برای درمان مشکل صبر کنید، مشکل شدیدتر می شود.

علائم به عصب رسیدن دندان

درد

درد شدید و مداوم دندان درد ممکن است زمانی وجود داشته باشد که انتهای عصب دندان آسیب دیده باشد. درد هنگام جویدن یا هنگام اعمال فشار باید بررسی شود زیرا این نشان می دهد که انتهای عصب دندان شما فشار داخلی را درک می کند.

تورم

تورم لثه، به خصوص در اطراف یک دندان خاص، نشانه آسیب عصبی است. لثه های سالم معمولاً سایه های صورتی یا قرمز روشن هستند، در حالی که رنگ های قرمز تیره نشان دهنده لثه های ملتهب یا حساس هستند. تورم در جایی که دندان با لثه برخورد می کند برجسته تر است و اغلب لثه می تواند قسمت هایی از دندان را بپوشاند.

گامبول

گامبول ها برآمدگی ها یا جوش های کوچکی هستند که روی لثه بالای دندان ظاهر می شوند. لثه های مداوم یا تکرار شونده می تواند نشان دهنده آسیب عصبی باشد. کاوش کردن با زبان یا استفاده از آینه راه‌های آسانی برای کشف اینکه آیا در معرض خطر هستید یا خیر.

علائم دیگری که همراه با آدامس هستند عبارتند از

  • بوی بد دهان
  • ترشح چرک
  • خون ریزی
  • لثه های متورم
  • گوش درد
  • حالت تهوع
  • تب

نحوه تشخیص آسیب عصب دندان

ایمپلنت دندان چیست

یکی از شایع ترین علائم به عصب رسیدن دندان، آسیب عصبی اطراف دندان است. هنگامی که عصب آسیب می بیند، می تواند به ویژه به هر سطحی از حرکت دندان، و همچنین به دمای بسیار سرد یا گرم حساس شود. این می تواند خوردن بیشتر غذاها را بسیار ناراحت کننده کند.

 

برای درمان دندان به عصب رسیدن خود با کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بیگرید.

علائم به عصب رسیدن دندان
علائم به عصب رسیدن دندان

دو دلیل اصلی برای درد عصب دندان وجود دارد:

علائم به عصب رسیدن دندان عبارتد از:

  • حساسیت پالپ: این درد ناشی از آسیب به اعصاب اطراف پالپ یک دندان است. هنگامی که این نوع درد ایجاد می شود، معمولاً به یک دندان می چسبد.

علل رایج این امر عبارتند از: دندان شکسته یا ترک خورده، پوسیدگی دندان، و در برخی موارد ممکن است پس از انجام کارهای دندانپزشکی، از جمله پر کردن دندان اخیر، ایجاد شود. این نوع حساسیت همچنین می تواند در نتیجه فشردن یا ساییدن طولانی مدت دندان ها ایجاد شود.

  • حساسیت دندانی: نوع دیگر حساسیت، حساسیت دندانی است که بیشتر از اطراف یک دندان تکی، کل دهان را تحت تاثیر قرار می دهد. این نوع آسیب عصبی زمانی رخ می دهد که مینای دندان آسیب می بیند، به طور بالقوه در نتیجه تراشه یا ترک و همچنین به طور بالقوه در نتیجه فرسایش. این به محرک های خارجی اجازه می دهد تا به اعصاب دندان ها دسترسی پیدا کنند، به این معنی که خوردن غذاهای مخصوصاً گرم، سرد یا اسیدی می تواند باعث درد شدید در سراسر دهان شود. یکی از بزرگترین دلایل حساسیت دندانی استفاده مکرر از محصولات سفید کننده دندان است که مینای دندان را شکسته و دندان های شما را در معرض آسیب قرار می دهد.

لمینت سرامیکی دندان

علائم به عصب رسیدن دندان
علائم به عصب رسیدن دندان

اگر عصب دندان آسیب دیده باشد چه احساسی خواهم داشت؟

درد عصب دندان می تواند به تدریج در طول زمان ایجاد شود، در ابتدا مانند یک درد مبهم در دهان احساس می شود و به تدریج باعث ناراحتی شدیدتر می شود. اقدام زودهنگام روی درد می تواند به کاهش ناراحتی کمک کند و ممکن است گزینه های درمانی کمتری را برای جراح دندان شما فراهم کند. مراقبت های منظم از دندان، از جمله نخ دندان کشیدن و مسواک زدن چندین بار در روز می تواند به جلوگیری از ایجاد درد عصب دندان کمک کند، اما گاهی اوقات درد به هر حال ایجاد می شود. در اینجا برخی از رایج ترین علائم به عصب رسیدن دندان آورده شده است:

درد مبهم در امتداد خط لثه

دردی که تنها یک دندان را هدف قرار می دهد؛

ناراحتی که بعد از غذا خوردن بدتر می شود، به خصوص بعد از غذای گرم، سرد یا اسیدی.

علائم به عصب رسیدن دندان
علائم به عصب رسیدن دندان

درمان های رایج برای درد عصب دندان

بستن فاصله بین دندان ها

چندین گزینه درمانی بالقوه وجود دارد که ممکن است برای کمک به رفع درد دندان شما در نتیجه آسیب عصبی استفاده شود. دو روش رایج دندانپزشکی برای مقابله با آسیب عصب دندان، پرکردن و کانال ریشه هستند.

پر کردن: پرکردن رایج ترین شکل ترمیم دندان است. در این نوع درمان، دندان آسیب دیده با سیمان یا پرکننده دندان پر می شود. در طی این عمل ناحیه اطراف دندان بی حس می شود، قسمت پوسیده دندان برداشته می شود و از پرکردن برای پرکردن ناحیه آسیب دیده استفاده می شود. این کار از تشدید اعصاب اطراف دندان توسط محرک های خارجی جلوگیری می کند.

کانال ریشه: این یک نوع شدیدتر از روش های دندانپزشکی است که زمانی استفاده می شود که درد در نتیجه پوسیدگی شدید یا آسیب دیده دندان ایجاد شود. در طی این روش، عصب آسیب دیده و همچنین پالپ اطراف دندان آسیب دیده به طور کامل برداشته می شود و سپس ناحیه تمیز و مهر و موم می شود. این به شما این امکان را می دهد که به استفاده از دندان خود به طور معمول و بدون احساس درد ادامه دهید.

درمان های اضافی برای درمان درد عصبی شامل استفاده از خمیر دندان تخصصی است که برای کاهش حساسیت طراحی شده است. رعایت منظم بهداشت دندان بهترین راه برای پیشگیری از آسیب عصب دندان و همچنین بهترین راه برای کاهش علائم اولیه درد است.

علائم به عصب رسیدن دندان
علائم به عصب رسیدن دندان

درمان آسیب عصب دندان در جراحی صورت و دهان

عصب کشی 

متخصصان جراحی صورت و دهان آلما در تهران اینجا هستند تا به شما کمک کنند تا هر گونه دردی را که ممکن است در اثر آسیب درد عصب دندان تجربه می کنید، کاهش دهید. همین امروز با ما تماس بگیرید تا خدمات تخصصی کلینیک دندانپزشکی با کیفیتی را به شما ارائه دهیم!

قرار ملاقات در دفتر ما در تهران.

منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم

سوالات متداول

علائم به عصب رسیدن دندان چیست؟

درد درد شدید و مداوم دندان درد ممکن است زمانی وجود داشته باشد که انتهای عصب دندان آسیب دیده باشد. درد هنگام جویدن یا هنگام اعمال فشار باید بررسی شود زیرا این نشان می دهد که انتهای عصب دندان شما فشار داخلی را درک می کند. تورم تورم لثه، به خصوص در اطراف یک دندان خاص، نشانه آسیب عصبی است....

نحوه درمان دندان به عصب رسیده چگونه است؟

برای اطلاع از شرایط و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.

نحوه تشخیص آسیب عصب دندان چگونه است؟

یکی از شایع ترین علائم به عصب رسیدن دندان، آسیب عصبی اطراف دندان است. هنگامی که عصب آسیب می بیند، می تواند به ویژه به هر سطحی از حرکت دندان، و همچنین به دمای بسیار سرد یا گرم حساس شود. این می تواند خوردن بیشتر غذاها را بسیار ناراحت کننده کند.

4.6/5 - (5 امتیاز)

4 پاسخ

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      برای اطلاع از قیمت و مشاوره حضوری با کارشناسان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.
      شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

  1. سلام وقتتون بخیر
    مدتی هست که دندون بنده ورم کرده و خیلی درد داره بنظرتون دندان من به عصب رسیده؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      برای اینکه متوجه بشید که دندان شما به عصب رسیده است یا خیر باید مراجعه حضوری داشته باشید برای رزرو وقت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندان پزشکی آلما تماس بگیرید.
      شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۱۶۶۲۴

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یکی از روش های دندانپزشکی است که بوسیله انتخاب این روش دندانهایی سفید و مرتب داشته باشید.

مشاهده
قیمت لمینت دندان

قیمت لمینت دندان

قیمت لمینت دندان به عوامل زیادی بستگی دارد. اگر دندان های شما به دلیل برخی مواد غذایی یا جرم در طول زمان دچار تغییر رنگ شده اند یا به دلایل دیگر دچار پوسیدگی اند یکی از راه حل شما لمینت دندان است.

مشاهده

هزینه ارتودنسی با بیمه

ارتودنسی دندان انجام ارتودنسی یکی از خدماتی است که در اکثر کلینیک های دندانپزشکی ارائه می شود. ارتودنسی دندان یکی از روش های رایج برای درست کردن کجی دندان و ناهمواری دندان ها و تنظیم کردن زاویه دندان ها و فک می باشد. ارتودنسی یک روش درمانی برای دندان ها محسوب میشود در حالی که لمینت دندان و کامپوزیت دندان ابتدا برای زیبایی و سپس برای درمان مورد استفاده قرار می گیرند. ارتودنسی هر فک شامل چند براکت و یک سیم در ضخامت های گوناگون می باشد. براکت ها با چسب مخصوص روی دندان قرار می گیرند و بعد از

مشاهده